topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk kyllingebowl

Asiatisk kyllingebowl

med ingefærsris & sesammayo

Giv kylling, grøntsager og ris en masse smag og kærlighed med ingefær, stir-fry sauce og lækker sesamdressing. En ukompliceret og alt andet end prætentiøs opskrift, men som uden tvivl, er lækker nok at servere på restaurant. Følg den nemme trin-for-trin guide, og sammensæt en middag, du garanteret vil lave igen.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Æg
Sennep
Hvede
Soja
Gluten
Sulfitter
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

2 stk

Hvidløgsfed

100 g

Basmatiris

1 stk

Peberfrugt

300 g

Kyllingebryststrimler

1 stk

Ingefær

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

10 g

Sesamfrø

1 stk

Rødløg

1 stk

Gulerod

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Smør (trin 1)

0.3 dl

Vand (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)485 kcal
Energi (kJ)2028 kJ
Fedt23.02 g
Mættet fedt2.4 g
Kulhydrat25.67 g
Sukker21.8 g
Protein41.25 g
Salt3.4 g

Fremgangsmåde

Kog ingefærsris
1

Riv ingefær fint. Smelt smør* [20 g | 40 g] med en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme. Svits ingefær i 1-2 min. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], ris og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], og bring i kog. Sænk til lav varme, og kog under låg i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.TIP: Tilsæt mindre ingefær, hvis ikke alle er til den stærke smag.

Forbered råvarer
2

Snit forårsløg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver.

Steg kylling
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 4-5 min. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en tallerken. Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg, gulerod og peberfrugt i 3-4 min, eller indtil møre. Tilsæt hvidløg, og steg videre i 1 min. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Bland sesammayo
4

Bland mayonnaise, sojasauce [1/2 pakke, 2P] og sesamfrø i en lille skål.

Tilsæt kylling
5

Tilsæt stegt kylling, woksauce og vand* [2 spsk | 4 spsk] til panden, når grøntsagerne er færdige, og varm op. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret ingefærsris, kylling og grøntsager i dybe tallerkener. Dryp med sesammayo. Top med forårsløg.