HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconChili Og Sojastegt Torsk
topBanner
Chili- og sojastegt torsk

Chili- og sojastegt torsk

med kokosris og mangosalsa

En letlavet, men alligevel spændende hverdagsret med skønne smage, der passer perfekt, nÄr det skal gÄ hurtigt, men samtidig overraske. Fisken steges og fÄr derefter lov til at flyde rundt i en sød og syrlig sauce med lime og chili. Vi laver ogsÄ et cremet kokosris, som helt sikkert bliver et hit hos store og smÄ. Vi lokker ogsÄ med en fantastisk mangosalsa med peberfrugter, som er bÄde velsmagende, og samtidigt gudesmuk at se pÄ!

Tags:Hurtig
Allergener:fisk•gluten•soja

LƦs produktets etiket for at fƄ al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diƦtbehov.

Forberedelsestid20 minutter
15 minutter
SvƦrhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

150 g

Basmatiris

100 ml

KokosmƦlk

250 g

Torsk

(Indeholderfisk)

1 pose

Koriander

½ stk

Mango

½ stk

Chili

40 g

SĆød chilisauce

25 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

1 stk

Lime, Ćøkologisk

1 stk

RĆød peberfrugt

Ikke inkluderet i din mƄltidskasse

¼ tsk

Salt* (trin 1)

2 dl

Vand* (trin 1)

1 spsk

Vand* (trin 5)

NƦringsindhold
NƦringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)632.45 kcal
Energi (kJ)2646.1707 kJ
Fedt12.1799 g
MƦttet fedt8.4 g
Kulhydrat91.9365 g
Sukker28.3 g
Protein33.554 g
Salt3.1 g
arrow down iconarrow down icon
•Stegepande
•Rivejern
•Gryde
FremgangsmƄde
FremgangsmƄdearrow up iconarrow up icon
1

Bring kokosmælk [1/2 pakke, 2P] og vand* [2 dl | 4 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], skru ned til lav varme, og lad simre under lÄg i 15 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under lÄg i 10 min, eller vandet er absorberet.

2

Skær mango [1/2 stk, 2P] i 1 cm tern. Hak peberfrugt fint. Hak chili [1/2 stk, 2P] fint. Hak koriander groft. Riv limeskal fint, og skær lime i bÄde.

3

Bland mango, peberfrugt, koriander, chili og et skvƦt limesaft i en skƄl, og krydr med et nip salt*. TIP: Undlad at bruge chilien, hvis du ikke er til stƦrk mad.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande pÄ middelhøj varme, nÄr risene har 5 min tilbage. Steg fisk i 2-4 min pÄ hver side, eller indtil gennemstegt. Krydr med et nip salt* og peber*, og tag panden af varmen. TIP: Fisken er færdig, nÄr kødet er mælkehvidt og mat.

5

Tilsæt sød chilisauce, sojasauce, vand* [1 spsk | 2 spsk] og limeskal, og vend forsigtigt.

6

Anret kokosris og fisk pÄ tallerkener. Øs resterende chilisauce fra panden over. Top med mangosalsa. Server med limebÄde.