topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Chili- og sojastegt torsk

Chili- og sojastegt torsk

med kokosris og mangosalsa

En letlavet, men alligevel spændende hverdagsret med skønne smage, der passer perfekt, når det skal gå hurtigt, men samtidig overraske. Fisken steges og får derefter lov til at flyde rundt i en sød og syrlig sauce med lime og chili. Vi laver også et cremet kokosris, som helt sikkert bliver et hit hos store og små. Vi lokker også med en fantastisk mangosalsa med peberfrugter, som er både velsmagende, og samtidigt gudesmuk at se på!

Tags:
Hurtig
Allergener:
Fisk
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Basmatiris

100 ml

Kokosmælk

250 g

Torsk

(Indeholder Fisk)

1 pose

Koriander

½ stk

Mango

½ stk

Rød chili

40 g

Sød chilisauce

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Lime, økologisk

1 stk

Peberfrugt

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 1)

2 dl

Vand (trin 1)

1 spsk

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)633 kcal
Energi (kJ)2646 kJ
Fedt12.18 g
Mættet fedt8.4 g
Kulhydrat91.94 g
Sukker28.3 g
Protein33.55 g
Salt3.1 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog kokosris
1

Bring kokosmælk [1/2 pakke, 2P] og vand* [2 dl | 4 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], skru ned til lav varme, og lad simre under låg i 15 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller vandet er absorberet.

Forbered frugt og grønt
2

Skær mango [1/2 stk, 2P] i 1 cm tern. Hak peberfrugt fint. Hak chili [1/2 stk, 2P] fint. Hak koriander groft. Riv limeskal fint, og skær lime i både.

Lav mangosalsa
3

Bland mango, peberfrugt, koriander, chili og et skvæt limesaft i en skål, og krydr med et nip salt*. TIP: Undlad at bruge chilien, hvis du ikke er til stærk mad.

Steg fisk
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme, når risene har 5 min tilbage. Steg fisk i 2-4 min på hver side, eller indtil gennemstegt. Krydr med et nip salt* og peber*, og tag panden af varmen. TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Tilsæt sauce
5

Tilsæt sød chilisauce, sojasauce, vand* [1 spsk | 2 spsk] og limeskal, og vend forsigtigt.

Server
6

Anret kokosris og fisk på tallerkener. Øs resterende chilisauce fra panden over. Top med mangosalsa. Server med limebåde.