topBanner
Chili- og sojastegt torsk

Chili- og sojastegt torsk

med kokosris og mangosalsa

En letlavet, men alligevel spændende hverdagsret med skønne smage, der passer perfekt, når det skal gå hurtigt, men samtidig overraske. Fisken steges og får derefter lov til at flyde rundt i en sød og syrlig sauce med lime og chili. Vi laver også et cremet kokosris, som helt sikkert bliver et hit hos store og små. Vi lokker også med en fantastisk mangosalsa med peberfrugter, som er både velsmagende, og samtidigt gudesmuk at se på!

Tags:HurtigUnder 600 kcal
Allergener:fiskglutensoja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

150 g

Basmatiris

100 ml

Kokosmælk

250 g

Torsk

(Indeholderfisk)

1 pose

Koriander

½ stk

Mango

½ stk

Chili

40 g

Sød chilisauce

25 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

1 stk

Lime, økologisk

1 stk

Rød peberfrugt

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt* (trin 1)

2 dl

Vand* (trin 1)

1 spsk

Vand* (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2547 kJ
Kalorier (kcal)609 kcal
Fedt11 g
Mættet fedt8 g
Kulhydrat92 g
Sukker28 g
Protein34 g
Salt3 g
arrow down iconarrow down icon
Rivejern
Gryde
Stegepande
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Bring kokosmælk [1/2 pakke, 2P] og vand* [2 dl | 4 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], skru ned til lav varme, og lad simre under låg i 15 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller vandet er absorberet.

2

Skær mango [1/2 stk, 2P] i 1 cm tern. Hak peberfrugt fint. Hak chili [1/2 stk, 2P] fint. Hak koriander groft. Riv limeskal fint, og skær lime i både.

3

Bland mango, peberfrugt, koriander, chili og et skvæt limesaft i en skål, og krydr med et nip salt*. TIP: Undlad at bruge chilien, hvis du ikke er til stærk mad.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme, når risene har 5 min tilbage. Steg fisk i 2-4 min på hver side, eller indtil gennemstegt. Krydr med et nip salt* og peber*, og tag panden af varmen. TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

5

Tilsæt sød chilisauce, sojasauce, vand* [1 spsk | 2 spsk] og limeskal, og vend forsigtigt.

6

Anret kokosris og fisk på tallerkener. Øs resterende chilisauce fra panden over. Top med mangosalsa. Server med limebåde.