Skip to main content
Cremet svinekødsrigatoni

Cremet svinekødsrigatoni

med stegte grøntsager og finrevet ost

I aften frister vi med en fantastisk alt-i-en ret med et væld af skønne ingredienser. Vi steger svinekød, zucchini og tomat, og lader dem derefter simre i en fantastisk sauce med hvidløg, fløde, bouillon og masser af skønne krydderier. Vi vender rigatoni i stegepanden, og topper med revet ost.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Æg
Mælk
Gluten
Hvede

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Zucchini

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder: Æg)

250 g

Hakket svinekød

4 g

Middelhavsdrøm

4 g

Bouillon

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Hvidløgsfed

20 g

Finrevet ost

(Indeholder: Æg, Mælk)

250 g

Cherrytomater

180 g

Conchiglie

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Gemt pastavand

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til kød

¼ tsk

Salt til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)3896 kJ
Kalorier (kcal)931 kcal
Fedt47.6 g
Mættet fedt24.6 g
Kulhydrat79.6 g
Sukker15 g
Kostfibre7.1 g
Protein45.5 g
Salt4.3 g
Potassium428.8 mg
Calcium14.2 mg
Iron0.5 mg

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Forbered grøntsager
2

Imens, skær zucchini i 1/2 cm halve skiver.

Halver cherrytomater.

Pres eller hak hvidløg fint.

Steg kød
3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket svinekød med salt og et nip peber i 3-4 min, eller indtil brunet.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Steg grøntsager
4

Tilsæt zucchini og cherrytomater, og steg i 2-3 min, eller indtil møre.

Tilsæt hvidløg, Mamas Favorit og Middelhavsdrøm, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.

Lav sauce
5

Tilsæt madlavningsfløde, pastavand, bouillon, salt og et nip peber, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

Tilsæt pasta, og vend sammen.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis pastaen er for tør.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Drys med finrevet ost.