I dag bliver aftensmaden grøn, fyldt med gode sager og lynhurtig at lave. Vi gyldensteger veganske nuggets og laver en bulgursalat vendt med blomkålsris, som vi topper med salat, tomat og rødløg. Dryp med den forførende sennepsdressing med finrevet ost, og nyd et skønt måltid lavet på 15 minutter.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
200 g
Veganske Nuggets
(Indeholder: Havre, Hvede, Byg, Gluten)
1 stk
Salat
½ stk
Løg
250 g
Cherrytomater
25 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
85 g
Bulgur
(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Gluten, Kamut, Khorasanhvede, Havre, Rug, Byg)
20 g
Finrevet ost
(Indeholder: Mælk, Æg)
12 g
Grov sennep
(Indeholder: Sennep)
1 stk
Citrusfrugt
75 ml
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
4 g
Bouillon
(Indeholder: Selleri)
1 stk
Blomkålsris
2.5 dl
Vand til bulgur
¼ tsk
Salt til bulgur
½ spsk
Vand til dressing
Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt bulgur, grøntsagsbouillon og salt, og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.
Vend færdig bulgur med blomkålsris.
Imens, hak salat groft.
Halver cherrytomater.
Skær løg i tynde, halve skiver.
Skær citrusfrugt i både.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg nuggets i 2 min på hver side, eller indtil gyldne og sprøde.
Bland fraiche, mayonnaise, sennep, halvdelen af finrevet ost, vand, et skvæt citrusfrugtsaft og et nip salt og peber i en lille skål.
Anret blomkålsbulgur i dybe tallerkener, og top med grøntsager.
Dryp eventuelt med en smule olivenolie.
Top med nuggets og sennepsdressing, og drys med resterende finrevet ost.