Skip to main content
Hurtige veganske nuggets på blomkålsbulgur
Hurtige veganske nuggets på blomkålsbulgur

Hurtige veganske nuggets på blomkålsbulgur

med sennepsdressing og sprød salat

I dag bliver aftensmaden grøn, fyldt med gode sager og lynhurtig at lave. Vi gyldensteger veganske nuggets og laver en bulgursalat vendt med blomkålsris, som vi topper med salat, tomat og rødløg. Dryp med den forførende sennepsdressing med finrevet ost, og nyd et skønt måltid lavet på 15 minutter.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Mere grønt
Under 650 kcal
Allergener:
Havre
Hvede
Byg
Gluten
Æg
Sennep
Mælk
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Veganske Nuggets

(Indeholder: Havre, Hvede, Byg, Gluten)

1 stk

Salat

½ stk

Løg

250 g

Cherrytomater

25 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

85 g

Bulgur

(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Gluten, Kamut, Khorasanhvede, Havre, Rug, Byg)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

12 g

Grov sennep

(Indeholder: Sennep)

1 stk

Citrusfrugt

75 ml

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

4 g

Bouillon

(Indeholder: Selleri)

1 stk

Blomkålsris

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand til bulgur

¼ tsk

Salt til bulgur

½ spsk

Vand til dressing

Næringsindhold

Energi (kJ)2654 kJ
Kalorier (kcal)634 kcal
Fedt26.6 g
Mættet fedt6.7 g
Kulhydrat70.9 g
Sukker11.2 g
Protein26.5 g
Salt3.4 g

Fremgangsmåde

Kog bulgur
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt bulgur, grøntsagsbouillon og salt, og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.

Vend færdig bulgur med blomkålsris.

Forbered grøntsager
2

Imens, hak salat groft.

Halver cherrytomater.

Skær løg i tynde, halve skiver.

Skær citrusfrugt i både.

Steg nuggets
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg nuggets i 2 min på hver side, eller indtil gyldne og sprøde.

Bland fraiche, mayonnaise, sennep, halvdelen af finrevet ost, vand, et skvæt citrusfrugtsaft og et nip salt og peber i en lille skål.

Server
4

Anret blomkålsbulgur i dybe tallerkener, og top med grøntsager.

Dryp eventuelt med en smule olivenolie.

Top med nuggets og sennepsdressing, og drys med resterende finrevet ost.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image