HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconVietnamesisk Kyllinge Bánh Mì
topBanner
Vietnamesisk kyllinge-bánh mì

Vietnamesisk kyllinge-bánh mì

med syltet gulerod og asiatisk mayonnaise (OBS! Æg medfølger ikke!)

Mmm - fantastisk velsmagende sandwich til aftensmad, det er slet ikke dumt! Ud over pulled kylling fylder du din baguette med agurk, syltede gulerødder, spejlæg, frisk koriander og mynte. Chili og tynde løgskiver giver et dejligt svirp, mens asiatisk mayo giver det lidt ekstra. Retten er virkeligt hurtigt at lave, smager fantastisk og er latterligt nem. Denne bánh mì får vores varmeste anbefalinger!

Tags:NemUnder 650 kcalHvedefri
Allergener:SulfitterGlutenSesamÆgSojaSennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 pose

Mynte & koriander

1 stk

Agurk

280 g

Kyllingebryst

25 ml

Hvidvinseddike

(IndeholderSulfitter)

1 stk

Rød chili

2 stk

Baguette

(IndeholderGlutenKan indeholdeSesam)

1 stk

Rødløg

1 stk

Gulerod

50 g

Asiatisk mayonnaise

(IndeholderGluten, Sesam, Æg, Soja, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Vand* (trin 2)

½ tsk

Sukker (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

2 stk

Æg (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)808 kcal
Energi (kJ)3381 kJ
Fedt32.41 g
Mættet fedt4.7 g
Kulhydrat75.78 g
Sukker16.6 g
Protein50.73 g
Salt3.5 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skræl gulerod til lange, tynde bånd. Skær agurk i tynde stave. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær chili i tynde skiver. Hak mynte og koriander groft. Del brød på midten.

2

Bland hvidvinseddike og vand* [2 spsk I 4 spsk] med sukker* [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip salt* i en lille skål. Vend gulerod i skålen, og stil til side. Skær kylling i 3 cm strimler på et andet skærebræt. Bland Hvide Løjer & Urter og olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] i en skål. Vend kylling i skålen.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Brun kylling i 2-3 min på hver side, og krydr med salt* [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber*. Overfør kylling til en bageplade med bagepapir. Læg brød på samme bageplade, og bag i ovnen i 5-6 min. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Spejl æg* [2 stk I 4 stk] i 4-5 min, eller indtil æggehviden er stivnet, men æggeblommen stadig er lidt flydende.

5

Tag bagepladen med kylling og brød ud af ovnen. Brug to gafler til at trække kødet ud i mindre stykker. Hæld væde fra gulerod.

6

Smør brød med asiatisk mayonnaise. Fyld med agurk, gulerod, koriander, mynte, rødløg, kylling, chili og spejlæg. TIP: Undlad chilien, hvis du ikke er til stærk mad.