Skip to main content
Honning- og oreganostegt halloumi
Honning- og oreganostegt halloumi

Honning- og oreganostegt halloumi

med perlecouscous & krydrede grøntsager

4.5
(22)

Drøm dig væk til det solrige Middelhav med dette veganske måltid spækket med smag. Sød honning og aromatisk oregano tilføjer en ny dimension til halloumi og dens saltholdighed. Sæt de krydrede, ristede grøntsager og nogle perlecouscous på gaflen, og føl, hvordan dråberne af citron balancerer hele retten. Denne middag skuffer ingen!

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Gluten

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Bouillon

170 g

Perlecouscous

(Indeholder: Hvede, Gluten)

1 pose

Bredbladet persille

½ stk

Citrusfrugt

1 g

Oregano, tørret

25 g

Honning

75 g

Fraiche

1 stk

Zucchini

1 stk

Løg

250 g

Blomkål

8 g

Panamad

200 g

Halloumi

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Salt

3 dl

Vand

Næringsindhold

Kalorier (kcal)674.1 kcal
Energi (kJ)2820.4 kJ
Fedt25.3 g
Mættet fedt15.7 g
Kulhydrat73.4 g
Sukker15.6 g
Kostfibre2.8 g
Protein33.5 g
Salt3.6 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. Skær zucchini i 2 cm tern. Skær rødløg i 2 cm både. Skær blomkål [200 g, 2 pers | 400 g, 4 pers.] i små buketter. Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Drys med Central American Style (stærk!) og en smule olivenolie*. Vend sammen, og bag i 18-20 min.

Lav perlecouscous
2

Skær halloumi i 1 cm tykke skiver. Læg halloumi i en skål med koldt vand*, og stil til side. Bring en gryde med vand* [400 ml, 2 pers. | 800 ml, 4 pers.] og grøntsagsbouillon i kog. Sænk til middel varme, og tilsæt perlecouscous. Lad simre i 12-15 min.

Del citron
3

Hak persille fint. Riv citronskal, og skær citron i både. Dup halloumi tør med køkkenrulle.

Steg halloumi
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg halloumi i 2 min på hver side, eller indtil gylden. Tilsæt honning og et nip oregano, og steg videre i 1 min.

Tilsæt grøntsager
5

Vend bagte grøntsager, citronskal [1 tsk, 2 pers. | 2 tsk, 4 pers.], persille (gem lidt til anretning) i gryden med perlecouscous. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret couscous og grøntsager på tallerkener. Top med halloumi, fraiche og resterende persille. Server med citronbåde.