topBanner
Kyllingewok

Kyllingewok

med jasminris, kokosmælk & broccoli

Hurtigt

Der er ingen sammenhæng mellem tilberedningstid og smag. Vores formidable, velsmagende kyllingewok tager kun 20 minutter at lave og er ryddet fra middagsbordet på ingen tid - for så godt smager den. Broccoli og kylling forenes perfekt på en seng af jasminris, efter at være dyppet i cremet kokosmælk og karry. Servers med et par blade koriander og en skvæt limesaft.

Tags:Hurtig
Allergener:sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

150 g

Jasminris

250 g

Broccoli

1 stk

Tomat

1 stk

Hvidløgsfed

300 g

Kyllingelårfilet

250 ml

Kokosmælk

1 stk

Lime

1 pose

Koriander

20 g

Gul karrypasta

(Indeholdersennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

300 ml

Vand*

Sukker*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3245 kJ
Kalorier (kcal)776 kcal
Fedt35 g
Mættet fedt22 g
Kulhydrat71 g
Sukker8 g
Protein42 g
Salt1 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Bring en gryde vand* i kog.Tilsæt ris, rør rundt, dæk til med låg, og sænk til lav varme. Kog ris i 11-12 min.Tag gryden af varmen, og lad risene hvile i 10 min indtil vandet er absorberet.

2

Skær broccoli i små buketter. Skær tomat i 2 cm tern. Hak hvidløg fint.Skær lime i både. Fjern overskydende fedt fra kylling, og skær i 1 cm tykke strimler.

3

Varm en smule olie i en stor pande ved høj varme.Steg kylling i 3-4 min, og krydr med salt og peber*.Tilsæt karrypasta, og steg i 1 min. Tilsæt broccoli, tomat og hvidløg, og steg videre i 2-4 min. Sænk til middelhøj varme, tilsæt kokosmælk, og lad simre i 5-6 min.

4

Hak koriander med stilk groft (gem lidt til anretning).

5

Tilsæt koriander. Krydr med salt og peber.

6

Anret ris med kylling og grøntsager i skåle. Drys korianderblade ud over retten, og server med limebåde.