HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKyllingewok
topBanner
Kyllingewok

Kyllingewok

med jasminris, kokosmælk & broccoli

Hurtigt

Der er ingen sammenhæng mellem tilberedningstid og smag. Vores formidable, velsmagende kyllingewok tager kun 20 minutter at lave og er ryddet fra middagsbordet på ingen tid - for så godt smager den. Broccoli og kylling forenes perfekt på en seng af jasminris, efter at være dyppet i cremet kokosmælk og karry. Servers med et par blade koriander og en skvæt limesaft.

Allergener:sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Lime

20 g

Koriander

150 g

Gul karrypasta

(Indeholdersennep)

efter behov

Jasminris

3.5 dl

Broccoli

Tomat

Hvidløgsfed

Kyllingelår

Kokosmælk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Sukker*

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1187.9421 kJ
Kalorier (kcal)283.925 kcal
Fedt0.6 g
Mættet fedt0.2 g
Kulhydrat63.7525 g
Sukker1.2 g
Protein5.8375 g
Salt0.9 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en gryde vand* i kog. Tilsæt ris, rør rundt, dæk til med låg, og sænk til lav varme. Kog ris i 11-12 min. Tag gryden af varmen, og lad risene hvile i 10 min indtil vandet er absorberet.

2

Skær broccoli i små buketter. Skær tomat i 2 cm tern. Hak hvidløg fint. Skær lime i både. Fjern overskydende fedt fra kylling, og skær i 1 cm tykke strimler. 

3

Varm en smule olie* i en stor pande ved høj varme. Steg kylling i 3-4 min, og krydr med salt* og peber*. Tilsæt karrypasta, og steg i 1 min. Tilsæt broccoli, tomat og hvidløg, og steg videre i 2-4 min. Sænk til middelhøj varme, tilsæt kokosmælk, og lad simre i 5-6 min.

4

Hak koriander med stilk groft (gem lidt til anretning).

5

Tilsæt koriander. Krydr med salt* og peber*.

6

Anret ris med kylling og grøntsager i skåle. Drys korianderblade ud over retten, og server med limebåde.