topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Stegt kylling

Stegt kylling

med citronkartofler, kålsalat & cremet dild-pebersauce

Ja, det er enkle ingredienser, men vi lover, at denne ret vil slå benene væk under dig! De vidunderlige kartofler løftes til nye højder med smøragtige aromaer og forfriskende citronskal, der får tænderne til at løbe i vand. Følg opskriften, og server perfekt stegt kylling med cremet sauce med dild og peber. Fyld gaflen med frisk kålsalat med radiser, endive og gulerødder for ekstra sprødhed. Enkelt, hurtigt tilberedt og grusomt godt!

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Crème fraiche

1 pose

Dild

4 g

Kyllingebouillon

75 g

Kålblanding, skåret

300 g

Kartofler

280 g

Kyllingebryst

1 stk

Citron

1 stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1.33 spsk

Smør

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)225 kcal
Energi (kJ)943 kJ
Fedt9.86 g
Mættet fedt5.8 g
Kulhydrat0.06 g
Sukker0.1 g
Protein33.67 g
Salt0.2 g

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Skær kartofler i kvarte. Riv citronskal, og skær citron i både. Bring en kasserolle med vand* i kog. Kog kartofler i 15 min.

Skær kylling
2

Hæld vand fra kartofler, og læg tilbage i kasserollen. Tilsæt smør*, citronskal, et nip salt* og peber*. Knus kartofler med en gaffel. 

Læg hånden fladt på hvert kyllingebryst, og skær igennem med en skarp kniv.

Steg kylling
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg kylling i 5-6 min på hver side. Stil til side på en tallerken.  

Lav kålsalat
4

Skær radiser i tynde skiver. Hak dild groft. Bland en smule citronsaft, olivenolie*, et nip salt* og peber* i en skål. Tilsæt grøntsagsblanding og radiser, og vend sammen.

Lav dild-pebersauce
5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved lav varme. Tilsæt creme fraiche, kyllingebouillon, peber* [1 tsk, 2 pers. | 2 tsk, 4 pers.] og dild (gem lidt til anretning), og lad simre i 3-4 min. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret kylling, citronkartofler og kålsalat på tallerkener. Top med dild-pebersauce og resterende dild. Server med citronbåde.