Ja, det er enkle ingredienser, men vi lover, at denne ret vil slå benene væk under dig! De vidunderlige kartofler løftes til nye højder med smøragtige aromaer og forfriskende citronskal, der får tænderne til at løbe i vand. Følg opskriften, og server perfekt stegt kylling med cremet sauce med dild og peber. Fyld gaflen med frisk kålsalat med radiser, endive og gulerødder for ekstra sprødhed. Enkelt, hurtigt tilberedt og grusomt godt!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Crème fraiche
1 pose
Dild
4 g
Kyllingebouillon
75 g
Kålblanding, skåret
300 g
Kartofler
280 g
Kyllingebryst
1 stk
Citron
1 stk
Æble
1.33 spsk
Smør
Skær kartofler i kvarte. Riv citronskal, og skær citron i både. Bring en kasserolle med vand* i kog. Kog kartofler i 15 min.
Hæld vand fra kartofler, og læg tilbage i kasserollen. Tilsæt smør*, citronskal, et nip salt* og peber*. Knus kartofler med en gaffel.
Læg hånden fladt på hvert kyllingebryst, og skær igennem med en skarp kniv.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg kylling i 5-6 min på hver side. Stil til side på en tallerken.
Skær radiser i tynde skiver. Hak dild groft. Bland en smule citronsaft, olivenolie*, et nip salt* og peber* i en skål. Tilsæt grøntsagsblanding og radiser, og vend sammen.
Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved lav varme. Tilsæt creme fraiche, kyllingebouillon, peber* [1 tsk, 2 pers. | 2 tsk, 4 pers.] og dild (gem lidt til anretning), og lad simre i 3-4 min. Smag til med salt* og peber*.
Anret kylling, citronkartofler og kålsalat på tallerkener. Top med dild-pebersauce og resterende dild. Server med citronbåde.