HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconStegt Kylling
topBanner
Stegt kylling

Stegt kylling

med citronkartofler, kålsalat & cremet dild-pebersauce

Ja, det er enkle ingredienser, men vi lover, at denne ret vil slå benene væk under dig! De vidunderlige kartofler løftes til nye højder med smøragtige aromaer og forfriskende citronskal, der får tænderne til at løbe i vand. Følg opskriften, og server perfekt stegt kylling med cremet sauce med dild og peber. Fyld gaflen med frisk kålsalat med radiser, endive og gulerødder for ekstra sprødhed. Enkelt, hurtigt tilberedt og grusomt godt!

Allergener:mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

280 g

Crème fraiche

(Indeholdermælk)

1.33 spsk

Dild

Kyllingebouillon

Snittet salat (kål, endivie, gulerod)

Kartofler

Kyllingebrystfilet

Citron

Radiser

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Smør*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)942.6473 kJ
Kalorier (kcal)225.2981 kcal
Fedt9.8598 g
Mættet fedt5.8 g
Kulhydrat0.06 g
Sukker0.1 g
Protein33.667 g
Salt0.2 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Skær kartofler i kvarte. Riv citronskal, og skær citron i både. Bring en kasserolle med vand* i kog. Kog kartofler i 15 min.

2

Hæld vand fra kartofler, og læg tilbage i kasserollen. Tilsæt smør*, citronskal, et nip salt* og peber*. Knus kartofler med en gaffel. 

Læg hånden fladt på hvert kyllingebryst, og skær igennem med en skarp kniv.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg kylling i 5-6 min på hver side. Stil til side på en tallerken.  

4

Skær radiser i tynde skiver. Hak dild groft. Bland en smule citronsaft, olivenolie*, et nip salt* og peber* i en skål. Tilsæt grøntsagsblanding og radiser, og vend sammen.

5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved lav varme. Tilsæt creme fraiche, kyllingebouillon, peber* [1 tsk, 2 pers. | 2 tsk, 4 pers.] og dild (gem lidt til anretning), og lad simre i 3-4 min. Smag til med salt* og peber*.

6

Anret kylling, citronkartofler og kålsalat på tallerkener. Top med dild-pebersauce og resterende dild. Server med citronbåde.