HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconBønnechili
topBanner
Bønnechili

Bønnechili

med limeris & koriander

Hurtigt

Tag en tur til det sydlige Texas med denne vegetariske version af klassikeren, og lad den krydrede chili give dig varmen tilbage i kroppen efter en lang dag på prærien. Får du det for varmt, kommer den heldigvis med mild fraiche til at nedkøle med. Serveres med limeris, forårsløg og koriander.

Tags:Vegetarisk
Allergener:mælkselleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 pakke

Hakkede tomater

4 g

Koriander

½ stk

Fraiche

(Indeholdermælk)

3.5 dl

Gulerod

Basmatiris, vilde

Sorte bønner

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

Central American Style

Forårsløg

Rødløg

Gul zucchini

Hvidløgsfed

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)483.9528 kJ
Kalorier (kcal)115.6675 kcal
Fedt1.4585 g
Mættet fedt0.6 g
Kulhydrat14.2288 g
Sukker0.9 g
Protein8.8663 g
Salt1.4 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en kasserolle med letsaltet vand* i kog. Tilsæt ris, rør rundt, dæk til med låg og sænk til lav varme. Kog i 10 min. Tag kasserollen af varmen, og lad den stå i 10 min med låg på indtil vandet er absorberet.

2

Riv gulerod (uskrællet). Hak zucchini groft. Skær rødløg i tynde skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Dræn bønner.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande ved middelhøj varme. Steg zucchini, rødløg og gulerod i 3-4 min. Tilsæt hvidløg og bønner, og det hele simre i 2 min. Tilsæt Central American, hakkede tomater og grøntsagsbouillon. Lad det hele simre i 3-4 min. Smag til med salt* og peber*.

4

Riv limeskal, og skær lime i både. Snit forårsløg fint. Hak koriander groft.

5

Bland ris med limeskal og 1/2 koriander. 

6

Anret ris og chili i dybe tallerkener. Top med fraiche, forårsløg og resterende koriander. Server med limebåde.