
Paneret mad er syndigt godt og som regel altid en favorit blandt børn i alle aldre, så hvad med at servere paneret svinekød i asiatisk stil i aften? Her kombinerer vi med hvidløgsstegte grøntsager, aromatisk hvidløgsris og spændende asiatisk mayonnaise-dressing. Denne opskrift er lige så meget en oplevelse som et mættende måltid.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
10 g
Sesamfrø
3 stk
Hvidløgsfed
100 g
Basmatiris
1 stk
Gulerod
250 g
Broccoli
300 g
Svinekamfilet
20 g
Asiatisk dressing
(Indeholder: Soja, Gluten, Hvede, Sesam)
50 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
30 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
1.33 spsk
Smør
1 stk
Æg
¼ tsk
Salt
3.5 dl
Vand

Pres eller hak hvidløg fint. Opvarm en smule olivenolie* og en klat smør* i en kasserolle ved middelhøj varme. Svits 1/2 hvidløg i 1-2 min. Tilsæt ris, vand* og salt*, rør rundt, dæk til med låg, og sænk til lav varme. Kog ris i 10 min. Tag kasserollen af varmen, og lad risene hvile i 10 min indtil vandet er absorberet.

Halver gulerod (uskrællet), og skær i skiver. Skær broccoli i små buketter. Skær svinekamfilet i 6 lige store stykker. Bland asiatisk dressing og mayonnaise in en lille skål.

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg gulerod og broccoli i 5-6 min. Tilsæt resterende hvidløg, og krydr med salt* og peber*. Stil til side i en skål.

Pisk æg* i en skål. Bland panko og salt* [1/4 tsk til 2 pers. | 1/2 tsk til 4 pers.] i en anden skål. Vend kød i æg* og derefter i panko. Stil til side på en tallerken.

Hæld olie* i en stor stegepande, så hele bunden er dækket. Varm olien op ved middelhøj varme. Friter kød i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden.

Anret ris, paneret kød og grøntsager i dybe tallerkener. Top med asiatisk mayodressing og sesamfrø.

