Skip to main content
Pankopaneret svinekød

Pankopaneret svinekød

med hvidløgsris, broccoli & asiatisk mayodressing

4.3
(52)

Paneret mad er syndigt godt og som regel altid en favorit blandt børn i alle aldre, så hvad med at servere paneret svinekød i asiatisk stil i aften? Her kombinerer vi med hvidløgsstegte grøntsager, aromatisk hvidløgsris og spændende asiatisk mayonnaise-dressing. Denne opskrift er lige så meget en oplevelse som et mættende måltid.

Allergener:
Soja
Gluten
Hvede
Sesam
Æg
Sennep

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

10 g

Sesamfrø

3 stk

Hvidløgsfed

100 g

Basmatiris

1 stk

Gulerod

250 g

Broccoli

300 g

Svinekamfilet

20 g

Asiatisk dressing

(Indeholder: Soja, Gluten, Hvede, Sesam)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

30 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1.33 spsk

Smør

1 stk

Æg

¼ tsk

Salt

3.5 dl

Vand

Næringsindhold

Kalorier (kcal)655.3 kcal
Energi (kJ)2742 kJ
Fedt51.8 g
Mættet fedt14.8 g
Kulhydrat16 g
Sukker3.7 g
Kostfibre1.1 g
Protein36.2 g
Kolesterol0.1 mg
Salt2.5 g

Fremgangsmåde

Kog hvidløgsris
1

Pres eller hak hvidløg fint. Opvarm en smule olivenolie* og en klat smør* i en kasserolle ved middelhøj varme. Svits 1/2 hvidløg i 1-2 min. Tilsæt ris, vand* og salt*, rør rundt, dæk til med låg, og sænk til lav varme. Kog ris i 10 min. Tag kasserollen af varmen, og lad risene hvile i 10 min indtil vandet er absorberet.

Forbered råvarer
2

Halver gulerod (uskrællet), og skær i skiver. Skær broccoli i små buketter. Skær svinekamfilet i 6 lige store stykker. Bland asiatisk dressing og mayonnaise in en lille skål.

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg gulerod og broccoli i 5-6 min. Tilsæt resterende hvidløg, og krydr med salt* og peber*. Stil til side i en skål.

Paner kød
4

Pisk æg* i en skål. Bland panko og salt* [1/4 tsk til 2 pers. | 1/2 tsk til 4 pers.] i en anden skål. Vend kød i æg* og derefter i panko. Stil til side på en tallerken.

Friter kød
5

Hæld olie* i en stor stegepande, så hele bunden er dækket. Varm olien op ved middelhøj varme. Friter kød i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden.

Server
6

Anret ris, paneret kød og grøntsager i dybe tallerkener. Top med asiatisk mayodressing og sesamfrø.