I aften laver vi halloumi, som får fantastisk smag af at blive stegt sammen med oregano. Farverigt tilbehør med masser af tekstur er velsmagende bouillonkogt perlecouscous, som vi blander med peberfrugt, citrusfrugt og persille og ovnbagt blomkål og løg. Vi topper med kølende citrusfrugtyoghurt, og så er maden klar.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
200 g
Halloumi
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Blomkålsbuketter
½ g
Oregano, tørret
(Kan indeholde spor af: Mælk, Rug, Byg, Havre, Hvede, Spelt, Kamut, Khorasanhvede, Sennep, Gluten)
½ stk
Bredbladet persille
1 stk
Citrusfrugt
4 g
Panamad
170 g
Perlecouscous
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)
75 g
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Hvidløgsfed
4 g
Bouillon
(Indeholder: Selleri)
1 stk
Løg
1 stk
Peberfrugt
½ tsk
Salt til grøntsager
1 spsk
Smør til stegning
4 dl
Vand til perlecouscous
½ tsk
Salt til perlecouscous
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Skær løg i 2 cm både.
Skær peberfrugt i 2 cm tern.
Fordel løg, peberfrugt og blomkål på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Panamad, salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 15-25 min, eller indtil møre.
Imens, pres eller hak hvidløg fint.
Smelt smør i en mellemstor gryde på middel varme.
Steg hvidløg 1-2 min, eller indtil velduftende.
Tilsæt vand, salt og bouillon, og bring i kog. Tilsæt perlecouscous, sænk til middel varme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil bløde. Hæld overskydende vand fra.
Hak persille fint.
Skær halloumi i 1 cm skiver.
Skær citrusfrugt i både.
Bland yoghurt, et skvæt citrusfrugtsaft og et nip salt og peber i en mellemstor skål.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg halloumi med oregano i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden.
Vend bagte grøntsager, persille og et nip salt og peber i gryden med perlecouscous.
Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.
Anret perlecouscous og grøntsager i dybe tallerkener.
Top med halloumi og yoghurt.
Server med resterende citrusfrugtbåde.