Skip to main content
Oreganostegt halloumi
Oreganostegt halloumi

Oreganostegt halloumi

med perlecouscous og krydrede grøntsager

I aften laver vi halloumi, som får fantastisk smag af at blive stegt sammen med oregano. Farverigt tilbehør med masser af tekstur er velsmagende bouillonkogt perlecouscous, som vi blander med peberfrugt, citrusfrugt og persille og ovnbagt blomkål og løg. Vi topper med kølende citrusfrugtyoghurt, og så er maden klar.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Halloumi

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Blomkålsbuketter

½ g

Oregano, tørret

(Kan indeholde spor af: Mælk, Rug, Byg, Havre, Hvede, Spelt, Kamut, Khorasanhvede, Sennep, Gluten)

½ stk

Bredbladet persille

1 stk

Citrusfrugt

4 g

Panamad

170 g

Perlecouscous

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)

75 g

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Bouillon

(Indeholder: Selleri)

1 stk

Løg

1 stk

Peberfrugt

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til grøntsager

1 spsk

Smør til stegning

4 dl

Vand til perlecouscous

½ tsk

Salt til perlecouscous

Næringsindhold

Energi (kJ)3466 kJ
Kalorier (kcal)828 kcal
Fedt37.5 g
Mættet fedt24.5 g
Kulhydrat104.2 g
Sukker40.1 g
Protein53.2 g
Salt6.4 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Skær løg i 2 cm både.

Skær peberfrugt i 2 cm tern.

Fordel løg, peberfrugt og blomkål på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Panamad, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 15-25 min, eller indtil møre.

Kog perlecouscous
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Smelt smør i en mellemstor gryde på middel varme.

Steg hvidløg 1-2 min, eller indtil velduftende.

Tilsæt vand, salt og bouillon, og bring i kog. Tilsæt perlecouscous, sænk til middel varme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil bløde. Hæld overskydende vand fra.

Forbered råvarer
3

Hak persille fint.

Skær halloumi i 1 cm skiver.

Skær citrusfrugt i både.

Bland yoghurt, et skvæt citrusfrugtsaft og et nip salt og peber i en mellemstor skål.

Steg halloumi
4

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg halloumi med oregano i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden.

Bland grøntsager og couscous
5

Vend bagte grøntsager, persille og et nip salt og peber i gryden med perlecouscous.

Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Server
6

Anret perlecouscous og grøntsager i dybe tallerkener.

Top med halloumi og yoghurt.

Server med resterende citrusfrugtbåde.