topBanner
Couscous

Couscous

med halloumi, rødbeder & dilddressing

Tag en tur til det barske, cypriotiske landskab, og smag den milde halloumi, der er fyldt med protein. Spejl dine smagsløg i Middelhavets couscous og se, når dine tænder begynder at løbe i vand i realtid. Serveres med bagte grøntsager og cremet dilddressing.

Tags:Vegetarisk
Allergener:mælknøddersellerigluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Gulerod, gul

2 stk

Rødbede

1 stk

Rødløg

2 stk

Tomat

200 g

Halloumi

(Indeholdermælk)

20 g

Hasselnødder

(Indeholdernødder)

1 pose

Dild

½ stk

Citron

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

100 g

Couscous

(IndeholderglutenKan indeholdeKan indeholde spor af soja)

75 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3144 kJ
Kalorier (kcal)752 kcal
Fedt37 g
Mættet fedt17 g
Kulhydrat60 g
Sukker23 g
Protein35 g
Salt3 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft.Skræl rødbede. Skær gulerod (uskrællet) og rødbede i 2 cm tern. Skær rødløg og tomat i 2 cm tykke både.Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir, og dryp med olivenolie. Krydr med salt og peber*, og vend det hele sammen.Bag i 20-25 min.

2

Skær halloumi i 1 cm tern. Hak hasselnødder groft. Hak dild groft. Riv citronskal, og skær citron i både.Læg halloumi i en skål med koldt vand, og stil til side. TIPS: Ved at lægge hallouimien i koldt vandt mildnes den salte smag.

3

Bring vand og grøntsagsbouillon i kog i en kasserolle.Tilsæt couscous og en smule olivenolie. Tag kasserollen af varmen, og lad couscousen hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.

4

Opvarm en stor stegepande ved middelhøj varme.Rist hasselnødder i 2-3 min, og stil til side.Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme.Dup halloumi tør med køkkenrulle, og steg i 2-3 min på hver side.

5

Bland couscous, bagte grøntsager og en smule citronsaft. Smag til med salt og peber.Bland fraiche og dild (gem lidt til anretning) i en skål.

6

Anret couscous i dybe tallerkener. Top med halloumi, dilddressing, hasselnødder og resterende dild.Server med citronbåde.