HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconCouscous
topBanner
Couscous

Couscous

med halloumi, rødbeder & dilddressing

Tag en tur til det barske, cypriotiske landskab, og smag den milde halloumi, der er fyldt med protein. Spejl dine smagsløg i Middelhavets couscous og se, når dine tænder begynder at løbe i vand i realtid. Serveres med bagte grøntsager og cremet dilddressing.

Tags:Vegetarisk
Allergener:mælknøddersellerigluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

200 g

Gulerod, gul

20 g

Rødbede

4 g

Rødløg

100 g

Tomat

3 dl

Halloumi

(Indeholdermælk)

Hasselnødder

(IndeholdernødderKan indeholdesesam, jordnødder)

Dild

Citron

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

Couscous

(Indeholdergluten)

Fraiche

(Indeholdermælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)597.78 kcal
Energi (kJ)2501.1116 kJ
Fedt31.476 g
Mættet fedt16.1 g
Kulhydrat40.18 g
Sukker3.5 g
Protein31.01 g
Salt3.6 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. Skræl rødbede. Skær gulerod (uskrællet) og rødbede i 2 cm tern. Skær rødløg og tomat i 2 cm tykke både. Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir, og dryp med olivenolie*. Krydr med salt* og peber*, og vend det hele sammen. Bag i 20-25 min. 

2

Skær halloumi i 1 cm tern. Hak hasselnødder groft. Hak dild groft. Riv citronskal, og skær citron i både. Læg halloumi i en skål med koldt vand, og stil til side. TIPS: Ved at lægge hallouimien i koldt vandt mildnes den salte smag.

3

Bring vand* og grøntsagsbouillon i kog i en kasserolle. Tilsæt couscous og en smule olivenolie*. Tag kasserollen af varmen, og lad couscousen hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.

4

Opvarm en stor stegepande ved middelhøj varme. Rist hasselnødder i 2-3 min, og stil til side. Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Dup halloumi tør med køkkenrulle, og steg i 2-3 min på hver side.

5

Bland couscous, bagte grøntsager og en smule citronsaft. Smag til med salt* og peber*. Bland fraiche og dild (gem lidt til anretning) i en skål.

6

Anret couscous i dybe tallerkener. Top med halloumi, dilddressing, hasselnødder og resterende dild. Server med citronbåde.