topBanner
Hurtig Carbonara

Hurtig Carbonara

med svampe & bacon

Lav denne ret en dag når I er ekstra sultne - vi garanterer at I allesammen vil rulle mætte fra bordet. Carbonara er en af de få pastaretter, hvor det ikke er fastlagt præcis hvilken pasta, der skal bruges. I aften laver vi den med Tortiglietti, som minder om Rigatoni, kendt for at være en ægte sovsetyv! Til en tung pastaret passer en henrivende tomatsalat med sursød balsamico perfekt!

Tags:Hurtig
Allergener:glutensulfittermælkæg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

270 g

Rigatoni

(IndeholderglutenKan indeholdeKan indeholde spor af soja)

60 g

Blandet salat

1 stk

Tomat

15 ml

Balsamico

(Indeholdersulfitter)

1 pose

Bredbladet persille

140 g

Bacon, tern

1 stk

Hvidløgsfed

20 g

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

200 g

Champignon

200 ml

Madlavningsfløde

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg* (trin 2)

(Indeholderæg)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)4187 kJ
Kalorier (kcal)1001 kcal
Fedt42 g
Mættet fedt20 g
Kulhydrat105 g
Sukker11 g
Protein45 g
Salt2 g
arrow down iconarrow down icon
Gryde
Stegepande
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Pres eller hak hvidløg fint. Hak persille fint. Skær svampe i tynde skiver. Skær tomat i 1 cm tern. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag.

2

Bland æggeblomme* [2 stk I 4 stk], madlavningsfløde og revet ost i en skål, og krydr med et stort nip salt og peber*. Pisk sammen med en gaffel, og stil til side. TIP: Saucen bliver ekstra cremet, når du kun bruger æggeblommen.

3

Tilsæt pasta til gryden med kogende vand*, og kog i 10-12 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og kom pasta tilbage i gryden.

4

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. Steg bacon i 3-4 min. Tilsæt svampe og hvidløg, og steg i 4-5 min, eller indtil bløde. Skru ned til middel varme, tilsæt pasta, og vend sammen. TIP: Hvis der ikke er plads nok i stegepanden, kan du i stedet blande alt i gryden.

5

Tilsæt æggeblanding og halvdelen af persille, og lad simre under omrøring i 2 min. Smag til med salt* og peber*. Bland salat, tomat, balsamico og en smule olivenolie* i en skål. Krydr med et nip salt* og peber*.

6

Anret carbonara i dybe tallerkener. Drys med resterende persille. Server med tomatsalat.