topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig Carbonara

Hurtig Carbonara

med svampe & bacon

Lav denne ret en dag når I er ekstra sultne - vi garanterer at I allesammen vil rulle mætte fra bordet. Carbonara er en af de få pastaretter, hvor det ikke er fastlagt præcis hvilken pasta, der skal bruges. I aften laver vi den med Tortiglietti, som minder om Rigatoni, kendt for at være en ægte sovsetyv! Til en tung pastaret passer en henrivende tomatsalat med sursød balsamico perfekt!

Tags:
Hurtig
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Pasta

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

1 stk

Tomat

200 g

Champignon

15 ml

Balsamico

1 stk

Hvidløgsfed

60 g

Blandet salat

20 g

Finrevet ost

140 g

Bacon, tern

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)965 kcal
Energi (kJ)4036 kJ
Fedt39.78 g
Mættet fedt18.5 g
Kulhydrat104.88 g
Sukker10.7 g
Protein41.47 g
Salt1.7 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Pres eller hak hvidløg fint. Hak persille fint. Skær svampe i tynde skiver. Skær tomat i 1 cm tern. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag. 

Lav æggeblanding
2

Bland æggeblomme* [2 stk I 4 stk], madlavningsfløde og revet ost i en skål, og krydr med et stort nip salt og peber*. Pisk sammen med en gaffel, og stil til side. TIP: Saucen bliver ekstra cremet, når du kun bruger æggeblommen.

Kog pasta
3

Tilsæt pasta til gryden med kogende vand*, og kog i 10-12 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og kom pasta tilbage i gryden.

Steg bacon & svampe
4

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. Steg bacon i 3-4 min. Tilsæt svampe og hvidløg, og steg i 4-5 min, eller indtil bløde. Skru ned til middel varme, tilsæt pasta, og vend sammen. TIP: Hvis der ikke er plads nok i stegepanden, kan du i stedet blande alt i gryden.

Bland carbonara
5

Tilsæt æggeblanding og halvdelen af persille, og lad simre under omrøring i 2 min. Smag til med salt* og peber*. Bland salat, tomat, balsamico og en smule olivenolie* i en skål. Krydr med et nip salt* og peber*.

Server
6

Anret carbonara i dybe tallerkener. Drys med resterende persille. Server med tomatsalat.