topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet bearnaisekylling

Cremet bearnaisekylling

med bouillonkogte vilde ris og frisk pæresalat

Vi skal have kylling og ris i aften! Nogle gange skal det bare være nemt, og aftenens middag kræver ikke meget energi. Vi koger vildris med kyllingebouillon, som giver en fyldig smag. Samtidig steger vi kylling, som vi derefter blander med færdig bearnaisesauce. Ekstra spændende tilbehør er en frisk og syrlig pæresalat med salatmix, gulerod, agurk, og honning- og sennepdressing!

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Allergener:
Mælk
Sennep
Sulfitter
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Vilde basmatiris

4 g

Kyllingebouillon

280 g

Kyllingebryst

1 stk

Agurk

½ stk

Pære

1 stk

Gulerod

100 g

Bearnaisesauce

(Indeholder Mælk)

60 g

Blandet salat

20 g

Honning-sennepsdressing

(Indeholder Sennep, Sulfitter, Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)568 kcal
Energi (kJ)2375 kJ
Fedt10.67 g
Mættet fedt4.7 g
Kulhydrat72.81 g
Sukker12.1 g
Protein43.12 g
Salt2 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og kyllingebouillon, sænk til lav varme, og kog under låg i 15 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.

Steg kylling
2

Skær kylling i mindre stykker (3 pr. person), og krydr med et nip salt*. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling under omrøring i 5-6 min, eller indtil gylden og gennemstegt. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Forbered frugt og grønt
3

Skær pære [½ stk, 2P] i tynde, halve skiver. Skær agurk i tynde, halve skiver. Skær gulerod (uskrællet) i tynde stave. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag.

Opvarm bearnaisesauce
4

Tilsæt bearnaisesauce til stegepanden med kylling, og varm i 1 min.

Lav pæresalat
5

Bland salat, gulerod, agurk, pære og honning-sennepsdressing i en stor skål.

Server
6

Anret ris og salat på tallerkener. Top med kylling og bearnaisesauce fra panden.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image