HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconCremet Bearnaisekylling
topBanner
Cremet bearnaisekylling

Cremet bearnaisekylling

med bouillonkogte vilde ris og frisk pæresalat

Vi skal have kylling og ris i aften! Nogle gange skal det bare være nemt, og aftenens middag kræver ikke meget energi. Vi koger vildris med kyllingebouillon, som giver en fyldig smag. Samtidig steger vi kylling, som vi derefter blander med færdig bearnaisesauce. Ekstra spændende tilbehør er en frisk og syrlig pæresalat med salatmix, gulerod, agurk, og honning- og sennepdressing!

Tags:Under 650 kcalHurtig
Allergener:mælksennepsulfitteræg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

150 g

Basmatiris, vilde

4 g

Kyllingebouillon

280 g

Kyllingebryst

1 stk

Agurk

½ stk

Pære

1 stk

Gulerod

100 g

Bearnaisesauce

(Indeholdermælk)

60 g

Blandet salat

20 g

Honning-sennepsdressing

(Indeholdersennep, sulfitter, æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)568 kcal
Energi (kJ)2375 kJ
Fedt10.67 g
Mættet fedt4.7 g
Kulhydrat72.81 g
Sukker12.1 g
Protein43.12 g
Salt2 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og kyllingebouillon, sænk til lav varme, og kog under låg i 15 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.

2

Skær kylling i mindre stykker (3 pr. person), og krydr med et nip salt*. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling under omrøring i 5-6 min, eller indtil gylden og gennemstegt. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

3

Skær pære [½ stk, 2P] i tynde, halve skiver. Skær agurk i tynde, halve skiver. Skær gulerod (uskrællet) i tynde stave. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag.

4

Tilsæt bearnaisesauce til stegepanden med kylling, og varm i 1 min.

5

Bland salat, gulerod, agurk, pære og honning-sennepsdressing i en stor skål.

6

Anret ris og salat på tallerkener. Top med kylling og bearnaisesauce fra panden.