
Cremet bearnaisekylling
med bouillonkogte vilde ris og frisk pæresalat
Vi skal have kylling og ris i aften! Nogle gange skal det bare være nemt, og aftenens middag kræver ikke meget energi. Vi koger vildris med kyllingebouillon, som giver en fyldig smag. Samtidig steger vi kylling, som vi derefter blander med færdig bearnaisesauce. Ekstra spændende tilbehør er en frisk og syrlig pæresalat med salatmix, gulerod, agurk, og honning- og sennepdressing!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
150 g
Vilde basmatiris
4 g
Kyllingebouillon
280 g
Kyllingebryst
1 stk
Agurk
½ stk
Pære
1 stk
Gulerod
100 g
Bearnaisesauce
(Indeholder Mælk)
60 g
Blandet salat
20 g
Honning-sennepsdressing
(Indeholder Sennep, Sulfitter, Æg)
Ikke inkluderet i din måltidskasse
3 dl
Vand (trin 1)
Fremgangsmåde

Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og kyllingebouillon, sænk til lav varme, og kog under låg i 15 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.

Skær kylling i mindre stykker (3 pr. person), og krydr med et nip salt*. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling under omrøring i 5-6 min, eller indtil gylden og gennemstegt. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Skær pære [½ stk, 2P] i tynde, halve skiver. Skær agurk i tynde, halve skiver. Skær gulerod (uskrællet) i tynde stave. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag.

Tilsæt bearnaisesauce til stegepanden med kylling, og varm i 1 min.

Bland salat, gulerod, agurk, pære og honning-sennepsdressing i en stor skål.

Anret ris og salat på tallerkener. Top med kylling og bearnaisesauce fra panden.