HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconLune Bønne Og Mozzarelladeller
topBanner
Lune bønne- og mozzarelladeller

Lune bønne- og mozzarelladeller

med ovnbagte kartoffelbåde og smagfuld calabresepesto

Du laver hurtigt og nemt bønnebøffer ved at blande sorte bønner med basilikum, revet løg, mozzarella, gulerod, panko og vores færdiglavede krydderiblanding Hvide Løjer & Urter. Vi serverer vores bønnebøffer med kartoffelbåde, en lækker salat med grønne bønner og en stor klat calabresepesto.

Tags:Vegetarisk
Allergener:mælkglutenægsennepsulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

500 g

Kartofler

½ g

Oregano

½ stk

Løg

1 stk

Gulerod

1 pose

Basilikum

1 pakke

Sorte bønner

50 g

Revet mozzarella

(Indeholdermælk)

4 g

Hvide Løjer & Urter

50 g

Panko

(Indeholdergluten)

75 g

Grønne bønner

60 g

Blandet salat

20 g

Honning-sennepsdressing

(Indeholderæg, sennep, sulfitter)

20 g

Græskarkerner

60 g

Calabresepesto

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg* (trin 3)

1 spsk

Hvedemel* (trin 3)

½ tsk

Salt* (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3028.1389 kJ
Kalorier (kcal)723.7426 kcal
Fedt22.4285 g
Mættet fedt9 g
Kulhydrat96.6913 g
Sukker14.9 g
Protein32.365 g
Salt3.4 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Rivejern
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm både. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med oregano [1/2 pakke, 2P] og et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil gyldne.

2

Hak basilikum fint. Riv løg [1/2 stk, 2P] og gulerod (uskrællet) groft. Hæld væde fra sorte bønner, og mos med en gaffel i en stor skål. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag.

3

Bland basilikum, løg, revet mozzarella, panko, Hvide Løjer & Urter, hvedemel* [1 tsk | 2 tsk], æg* [1 stk | 2 stk], salt* [½ tsk | 1 tsk], et nip peber* og halvdelen af gulerod i skålen med sorte bønner. Form bønnemiks til små bøffer (ca. 5 pr. person).

4

Bring vand* i kog en elkedel. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg deller i 4-5 min på hver side. Kom grønne bønner [½ pose, 2P] i en stor skål, og dæk med kogende vand*. Stil til side i 5 min, eller indtil møre, men stadig sprøde. Hæld vand fra, og skyl under koldt vand*.

5

Bland salat, honning- sennepsdressing, resterende gulerod og et nip salt* og peber* i skålen med grønne bønner.

6

Anret kartoffelbåde, deller og salat på tallerkener. Drys med græskarkerner. Server med calabresepesto.