Lune bønne- og mozzarelladeller
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Lune bønne- og mozzarelladeller

Lune bønne- og mozzarelladeller

med ovnbagte kartoffelbåde og smagfuld calabresepesto

Du laver hurtigt og nemt bønnebøffer ved at blande sorte bønner med basilikum, revet løg, mozzarella, gulerod, panko og vores færdiglavede krydderiblanding Hvide Løjer & Urter. Vi serverer vores bønnebøffer med kartoffelbåde, en lækker salat med grønne bønner og en stor klat calabresepesto.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede
Sennep
Sulfitter
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

½ g

Oregano, tørret

½ stk

Løg

1 stk

Gulerod

1 pose

Basilikum

1 pakke

Sorte bønner

50 g

Revet mozzarella

(Indeholder Mælk)

4 g

Hvide Løjer & Urter

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

75 g

Grønne bønner

60 g

Blandet salat

20 g

Honning-sennepsdressing

(Indeholder Sennep, Sulfitter, Æg)

1 pakke

Græskarkerner

60 g

Calabresepesto

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 3)

1 spsk

Hvedemel (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)724 kcal
Energi (kJ)3028 kJ
Fedt22.4 g
Mættet fedt9 g
Kulhydrat96.69 g
Sukker14.9 g
Protein32.37 g
Salt3.4 g

Bageplade
Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Bag kartoffelbåde
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm både. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med oregano [1/2 pakke, 2P] og et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil gyldne.

Forbered råvarer
2

Hak basilikum fint. Riv løg [1/2 stk, 2P] og gulerod (uskrællet) groft. Hæld væde fra sorte bønner, og mos med en gaffel i en stor skål. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag.

Form deller
3

Bland basilikum, løg, revet mozzarella, panko, Hvide Løjer & Urter, hvedemel* [1 tsk | 2 tsk], æg* [1 stk | 2 stk], salt* [½ tsk | 1 tsk], et nip peber* og halvdelen af gulerod i skålen med sorte bønner. Form bønnemiks til små bøffer (ca. 5 pr. person).

Steg deller
4

Bring vand* i kog en elkedel. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg deller i 4-5 min på hver side. Kom grønne bønner [½ pose, 2P] i en stor skål, og dæk med kogende vand*. Stil til side i 5 min, eller indtil møre, men stadig sprøde. Hæld vand fra, og skyl under koldt vand*.

Bland bønnesalat
5

Bland salat, honning- sennepsdressing, resterende gulerod og et nip salt* og peber* i skålen med grønne bønner.

Server
6

Anret kartoffelbåde, deller og salat på tallerkener. Drys med græskarkerner. Server med calabresepesto.