
Tag plads ved bordet, og sæt tænderne i saftig, velsmagende marineret kylling, der spreder appetitlig aroma fra grill eller ovn. Fyld gaflen med hjemmelavede fritter, syrlig og cremet æblecoleslaw, og nyd enhver bid. En let tilberedt grillmiddag, der bedst kan nydes på en solrig aften, når fuglene synger fra grønne de træer, og livet føles let.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
2 stk
Hvidløgsfed
15 ml
Balsamico
25 g
Honning
500 g
Kartofler
300 g
Kyllingelårfilet
1 stk
Æble
1 stk
Forårsløg
1 stk
Citrusfrugt
150 g
Fraiche
1 pose
Bredbladet persille
150 g
Kålblanding, skåret
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder: Sulfitter, Sennep)

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. Skær bagekartoffel (uskrællet) til fritter. Fordel fritter på en bageplade med bagepapir. Krydr med salt* og peber*, og dryp med olivenolie*. Vend sammen, og bag øverst i ovnen i 25-30 min.

Hak hvidløg fint. Bland balsamico, hvidløg, honning og en smule olivenolie*.

Læg kylling i et ovnfast fad. Hæld marinade over, og vend, så fileterne er helt dækket. Bag i ovnen i 12-15 min. TIPS: Vend kyllingefileterne, og overøs med marinade halvvejs.

Skær eller riv æble i tynde strimler. Snit forårsløg fint. Riv citronskal, og skær citron i både. Hak persille groft.

Bland æble, forårsløg, kålblanding, citronskal, fraiche, 1/2 persille og en smule citronsaft i en skål. Krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen.

Anret kylling, fritter og æblecoleslaw på tallerkener. Top med resterende persille. Server med BBQ-sauce og resterende citronbåde.