Skip to main content
Sprød BBQ-kylling
Sprød BBQ-kylling

Sprød BBQ-kylling

med radiseslaw og ovnbagte grøntsager

I aften frister vi med en fantastisk kombination, som hele familien kommer til at elske. Rene smage af perfekt stegt, pankopaneret kylling, som har fået ekstra smag af BBQ-marinade, ovnbagte grøntsager, en radiseslaw med kål og citron og en cremet hvidløgsdressing.

Tags:
Børnevenlig
Mere grønt
Proteinrig
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Hvidløgsfed

2 stk

Gulerod

1 stk

Citrusfrugt

325 g

Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret

75 ml

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

50 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder: Sulfitter)

2 stk

Rødbede

75 g

Radiser

75 g

Rødkål, skåret

275 g

Blomkål

1 stk

Pastinak

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til grøntsager

¼ tsk

Salt til slaw

1 stk

Æg til panering

¼ tsk

Salt til panering

1 spsk

Olie til stegning

Næringsindhold

Energi (kJ)2732 kJ
Kalorier (kcal)653 kcal
Fedt19.7 g
Mættet fedt5.9 g
Kulhydrat63.4 g
Sukker29.9 g
Protein51.7 g
Salt4.1 g

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær gulerod, pastinak og rødbede (uskrællet) i 2 cm både.

Skær blomkål i 2 cm buketter. 

Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Ay Cajun-ba, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Forbered slaw
2

Imens, skær citrusfrugt i både.

Bland rødkål, salt og et skvæt citrusfrugtsaft i en mellemstor skål.

Paner kylling
3

Skær kylling i 3 cm tern på et andet skærebræt. 

Pisk æg i en dyb tallerken.

Bland panko, salt og et nip peber i en anden dyb tallerken.

Vend kylling i æg og derefter i panko.

Steg kylling
4

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav radiseslaw
5

Imens, skær radiser i tynde skiver.

Vend radiser i skålen med rødkål.

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland fraiche, hvidløg og et nip salt i en lille skål.

Server
6

Anret grøntsager, radiseslaw og kylling på tallerkener. 

Server med hvidløgsyoghurt.