HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconGrillet Steak
topBanner
Grillet steak

Grillet steak

med cremet kartoffelsalat og cantaloupemelon

Premium Grill

Så blev det weekend, solen skinner, og grillen venter på at blive fyldt med delikatesser. Den grillede striploin steak frister med skøn middelhavssmag. Vi laver også en innovativ kartoffelsalat, der får en festlig farve og tekstur af spinat, majs og radiser. Vi serverer alt dette med en cremet sennepsdressing og sød cantaloupemelon, der giver en forfriskende kontrast til alt det salte.

Tags:Børnevenlig
Allergener:sennepmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Middelhavsdrøm

½ stk

Cantaloupemelon

300 g

Angus Striploin

500 g

Kartofler

1 stk

Majskolbe

75 g

Radiser

60 g

Spinat

1 pose

Purløg

6 g

Sennep

(Indeholdersennep)

150 g

Crème fraiche

(Indeholdermælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt* (trin 4)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)944.02 kcal
Energi (kJ)3949.7798 kJ
Fedt49.5395 g
Mættet fedt24.6 g
Kulhydrat93.849 g
Sukker18.5 g
Protein45.534 g
Salt1.6 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tag bøffer ud af køleskabet. Skræl kartofler, og skær i 2 cm tern. Kom kartofler i en gryde med saltet vand*, og bring i kog. Kog kartofler i 10 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og krydr med et nip salt* og peber*.

2

Fjern blade fra majs, og skær kerner af (hvis du ikke skal grille). Opvarm en stegepande på middelhøj varme. Steg majskerner i 4-5 min, eller indtil gyldne. GRILL: Grill majs i 12-15 min, eller indtil kernerne begynder at få farve. Fjern forsigtigt blade, og skær kerner af kolben. 

3

Skær radiser i 1 cm tern. Skyl spinat, og hak groft. Snit purløg fint. Halver melon [1/2 stk, 2P], fjern kerner, og skær i 4-5 cm både. Gnid bøffer med en smule olivenolie*, Middelhavsdrøm og et nip salt* og peber* i en skål.

4

Bland sennep [1/2 pakke, 2P], fraiche, salt* [1/2 tsk | 1 tsk], et nip peber* og halvdelen af purløg i en stor skål. Tilsæt kartofler, spinat og halvdelen af majs og radiser. Rør godt rundt, og krydr med et nip salt* og peber*.

5

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på høj varme. Steg bøffer i 1 min på hver side. Sænk til middelhøj varme, og steg i 1-2 min på hver side for medium-rare. Lad hvile på en tallerken i 5 min. GRILL: Grill bøffer i 1 min på hver side. Skru ned til middel/lav varme, og steg i yderligere 1-2 min på hver side for medium-rare.

6

Anret bøffer og kartoffelsalat på tallerkener. Top med resterende radiser, majs og purløg. Server med melon.