
Vi håber, at I er sultne, i aften skal vi nemlig lave skøn hyggemad i form af den fantastiske italienske pastaret Tortelloni Primavera. Vi steger zucchini, cherrytomater, forårsløg, slikærter og hvidløg, og blander dem med tortelloni i en skøn sauce med calabresepesto og crème fraiche.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 stk
Zucchini
1 stk
Forårsløg
1 stk
Hvidløgsfed
125 g
Cherrytomater
150 g
Sukkerærter
½ dåse
Tomatpuré
60 g
Calabresepesto
300 g
Tortelloni
(Indeholder: Mælk, Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)
1 pose
Basilikum
½ pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
¼ tsk
Salt (trin 2)
1 dl
Vand (trin 4)
¼ tsk
Sukker (trin 4)
¼ tsk
Salt (trin 4)

Skær zucchini i 1 cm tykke, halve skiver.
Snit forårsløg fint (adskil den hvide del fra den grønne).
Pres eller hak hvidløg fint.
Pluk basilikum.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg zucchini, cherrytomater og det hvide forårsløg i 3-4 min.
Tilsæt sukkerærter, hvidløg og det grønne forårsløg, og steg videre i 1-2 min.
Krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber, og overfør til en skål.

Opvarm samme stegepande på middel varme.
Tilsæt tomatpuré [1/2 dåse, 2P], og lad simre i 1-2 min.

Tilsæt calabresepesto, madlavningsfløde [1/2 pakke, 2P], vand [1 dl | 2 dl], tortelloni, sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber, og lad simre i 1-2 min, eller indtil pastaen er 'al dente'.
TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Tilsæt stegte grøntsager, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.
Smag til med salt og peber.

Anret tortelloni i dybe tallerkener.
Top med basilikum.