topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tortelloni Primavera

Tortelloni Primavera

med cremet calabresesauce og frisk basilikum

Vi håber, at I er sultne, i aften skal vi nemlig lave skøn hyggemad i form af den fantastiske italienske pastaret Tortelloni Primavera. Vi steger zucchini, cherrytomater, forårsløg, slikærter og hvidløg, og blander dem med tortelloni i en skøn sauce med calabresepesto og crème fraiche.

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Børnevenlig
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Æg
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Zucchini

1 stk

Forårsløg

1 stk

Hvidløgsfed

125 g

Cherrytomater

150 g

Sukkerærter

½ dåse

Tomatpuré

60 g

Calabresepesto

300 g

Tortelloni m. ricotta og spinat

(Indeholder Mælk, Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja)

1 pose

Basilikum

½ pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 2)

1 dl

Vand (trin 4)

¼ tsk

Sukker (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)580 kcal
Energi (kJ)2428 kJ
Fedt18.3 g
Mættet fedt8.9 g
Kulhydrat78.4 g
Sukker21.3 g
Protein21.9 g
Salt3.2 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Skær zucchini i 1 cm tykke, halve skiver.

Snit forårsløg fint (adskil den hvide del fra den grønne).

Pres eller hak hvidløg fint.

Pluk basilikum. 

Steg grøntsager
2

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg zucchini, cherrytomater og det hvide forårsløg i 3-4 min.

Tilsæt sukkerærter, hvidløg og det grønne forårsløg, og steg videre i 1-2 min.

Krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber, og overfør til en skål.

Forbered sauce
3

Opvarm samme stegepande på middel varme.

Tilsæt tomatpuré [1/2 dåse, 2P], og lad simre i 1-2 min.

Tilsæt pasta
4

Tilsæt calabresepesto, madlavningsfløde [1/2 pakke, 2P], vand [1 dl | 2 dl], tortelloni, sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber, og lad simre i 1-2 min, eller indtil pastaen er 'al dente'.

TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Tilsæt grøntsager
5

Tilsæt stegte grøntsager, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

Smag til med salt og peber.

Server
6

Anret tortelloni i dybe tallerkener.

Top med basilikum.