Skip to main content
Nordiske rejetacos | Byg selv
Nordiske rejetacos | Byg selv

Nordiske rejetacos | Byg selv

med agurk, æble og dild

For mange børn er det rart at kunne se alle elementerne af aftensmaden og selv få lov at vælge, hvad der skal i munden. Derfor har vi lavet lækre byg-selv tacos med et stort udvalg af fyld, man selv vælger: Sprødstegte panerede kongerejer, syrlig spidskålssalat, agurkestrimler, æble, dild og dressing. Så er det bare at slippe fantasien løs og bygge lige som man har lyst!

Tags:
Hurtig
Spis mig først
Mere grønt
Allergener:
Gluten
Hvede
Krebsdyr
Æg
Sennep
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)

150 g

Kongerejer

(Indeholder: Krebsdyr)

1 stk

Dild

25 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

75 ml

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Agurk

150 g

Spidskål, skåret

1 stk

Citrusfrugt

1 stk

Æble

25 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til salat

1 spsk

Vand til sauce

1 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til rejer

1 stk

Æg til panering

Næringsindhold

Energi (kJ)2786 kJ
Kalorier (kcal)666 kcal
Fedt24.5 g
Mættet fedt6.2 g
Kulhydrat83.5 g
Sukker14.8 g
Protein25.6 g
Salt3.9 g

Fremgangsmåde

Forbered agurk
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.

Skræl agurk til lange, tynde bånd.

Forbered råvarer
2

Skær æble i 1 cm stave.

Halver citrusfrugt.

Hak dild fint.

Lav salat
3

Bland spidskål, et skvæt citrusfrugtsaft og salt i en mellemstor skål.

Bland fraiche, vand og mayonnaise i en lille skål.

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Paner rejer
4

Dup rejer tørre med køkkenrulle, og overfør til en mellemstor skål.

Tilsæt hvedemel, salt og et nip peber, og vend sammen. 

Pisk æg sammen i en lille skål, tilsæt til skålen med rejer, og vend sammen.

Steg rejer
5

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme. 

Tilsæt panko til skålen med rejer, og vend sammen. 

Steg rejer i 1-2 min på hver side, eller indtil gennemstegte.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Server
6

Anret tortillabrød, rejer, dild, salat, æble, agurk og dressing på bordet.

Så er du klar til at bygge din egen nordiske rejetaco!

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image