Skip to main content
Krydret italiensk reje-orzo

Krydret italiensk reje-orzo

med cherrytomater og hjemmelavet persillepesto

Her får du en enkel pastaret toppet med en masse lækkerier. Orzo simres med vores paprikablanding kaldet Mamas Favorit og smør, og imens gyldensteger du zucchini, cherrytomater og rejer. Til sidst laver du en frisk pesto med persille, hvidløg og finrevet ost. Dryp den over retten, og så er der serveret!

Tags:
Hurtig
Spis mig først
Allergener:
Gluten
Hvede
Æg
Krebsdyr
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

180 g

Orzo

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder: Æg)

150 g

Kongerejer

(Indeholder: Krebsdyr)

1 stk

Zucchini

125 g

Cherrytomater

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Bredbladet persille

20 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

1 stk

Løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4.5 dl

Vand til orzotto

¼ tsk

Salt til orzotto

1 spsk

Smør til orzotto

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til grøntsager

¼ tsk

Salt til rejer

2 spsk

Olie til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)2895 kJ
Kalorier (kcal)692 kcal
Fedt32.3 g
Mættet fedt9.6 g
Kulhydrat71.6 g
Sukker9.1 g
Protein26 g
Salt4 g

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring vand, orzo, Mamas Favorit og salt i kog i en stor stegepande.

Sænk til middel varme, og dæk til med låg.

Lad simre i 12-14 min, eller indtil orzoen er 'al dente'.

Tilsæt smør, rør rundt, og hold varmt.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis orzoen ser tør ud. - Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Forbered grøntsager
2

Imens, skær zucchini i 1 cm tern.

Halver cherrytomater.

Skær skalotteløg i tynde skiver.

Steg grøntsager
3

Opvarm olivenolie i en mellemstor stegepande på middelhøj varme.

Steg zucchini og skalotteløg med salt i 2-3 min.

Tilsæt cherrytomater, og steg videre i 3-4 min, eller indtil bløde.

Overfør til en skål, og hold varmt.

Steg rejer
4

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg rejer med salt i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Lav pesto
5

Hak hvidløg og persille fint.

Bland hvidløg, persille, olivenolie, finrevet ost og salt i en lille skål.

TIP: Hak ingredienserne så fint som muligt!

Server
6

Anret orzo i skåle.

Top med zucchini, cherrytomater og rejer.

Dryp med pesto.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image