Skip to main content
Andebryst

Andebryst

med blommesalat, kartofler & kørveldressing

Så blev det weekend, og vi har tid til at bruge lidt ekstra tid til at trylle et fantastisk måltid frem. I aften bevæger vi os væk fra klassiske weekendretter og frister med sprødt andebryst med cremede dildkartofler. Og bare vent, vi har mere spændende at byde på, nemlig en fantastisk blommesalat og en innovativ kørveldressing.

Allergener:
Sennep
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pose

Kørvel

6 g

Sennep

(Indeholder: Sennep)

80 g

Blomme

20 g

Valnødder

400 g

Små kartofler

15 ml

Balsamico

½ pose

Dild

60 g

Blandet salat

280 g

Andebryst, sous vide

40 g

Aioli

(Indeholder: Sennep, Æg)

37.5 g

Radiser

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

efter behov

Sukker* (trin 2)

efter behov

Smør (trin 1)

Næringsindhold

Kalorier (kcal)451 kcal
Energi (kJ)1889 kJ
Fedt27.6 g
Mættet fedt2.6 g
Kulhydrat40.1 g
Sukker4.9 g
Kostfibre4.9 g
Protein7.9 g
Salt0.5 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Hak dild [1/2 pose, 2P] groft. Bring en gryde med saltet vand* i kog. Kog kartofler (uskrællet) i 10-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og vend med dild og en klat smør*. Krydr med et nip salt* og peber*.

Forbered råvarer
2

Skyl salat under koldt vand* i et dørslag. Skær radiser [1/2 pose, 2P] i tynde skiver. Skær blomme i tynde både. Hak valnødder groft. Bland balsamico, olivenolie* [1 spsk | 2 spsk], et nip sukker*, salt* og peber* i en skål. Vend salat, radiser, blomme og valnødder i skålen.

Steg andebryst
3

Opvarm en stegepande på middelhøj varme. Steg andebryst med skindsiden nedad i 7-9 min, eller indtil skindet er gylden og sprødt. Vend andebryst, og brun i 3 min.

Lav kørveldressing
4

Hak kørvel groft. Bland aioli, kørvel (gem lidt til anretning), sennep [1/2 pakke, 2P] og et nip salt* og peber* i en lille skål. 

Skær andebryst
5

Skær andebryst i skiver. 

Server
6

Anret kartofler, andebryst og salat på tallerkener. Drys med resterende kørvel. Server med dressing. 

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image