Skip to main content
Schnitzel

Schnitzel

med æbleslaw & ovnbagte kartofler

4.4
(2,6 t)

En klassisk kødret med spændende tilbehør. Perfekt stegt schnitzel bliver ekstra sprød af at paneres i panko. Vi laver også ovnbagte kartofler og en sur-sød æbleslaw med hvidløg.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svineschnitzel

500 g

Kartofler

30 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

150 g

Snittet kålsalat

(Kan indeholde spor af: Selleri)

80 g

Aioli

(Indeholder: Æg, Sennep)

1 stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

Næringsindhold

Kalorier (kcal)751 kcal
Energi (kJ)3142 kJ
Fedt34.8 g
Mættet fedt5.3 g
Kulhydrat68.8 g
Sukker13.9 g
Kostfibre6 g
Protein41.5 g
Kolesterol0.1 mg
Salt2.4 g

Fremgangsmåde

Bag søde kartofler
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min.

Forbered kød
2

Pisk æg* i en skål. Bland panko med salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber* i en anden skål. Vend svinekød i æg og derefter i panko. Overfør til en tallerken.

Paner kød
3

Hæld olivenolie* i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg schnitzler i 3-4 min på hver side. Overfør til en tallerken med køkkenrulle. VIGTIGT: Schnitzlerne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Steg schnitzel
4

Skær æble i 1 cm tern.

Bland æbleslaw
5

Bland æble, snittet salat, aioli, og et nip salt* og peber* i en skål.

Server
6

Anret schnitzler, kartofler og æbleslaw på tallerkener.