
Bring lidt spænding til dit middagsbord med vores Pita med veganske nuggets. Du vælger selv hvordan din pita skal bygges, og hvad der skal i - vi lover dig blot, at du får levende og vibrerende smage og spændende teksturer, der helt sikkert vil bringe glæde og smil rundt om middagsbordet.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
300 g
Kartofler
5 g
BBQ-krydderi
(Indeholder: Æg Kan indeholde spor af: Æg)
½ stk
Løg
1 stk
Citrusfrugt
200 g
Veganske Nuggets
(Indeholder: Havre, Hvede, Byg, Gluten)
1 stk
Agurk
1 stk
Tomat
1 stk
Salat
2 stk
Pitabrød
(Indeholder: Hvede, Gluten)
40 g
Aioli
(Indeholder: Æg, Sennep)
25 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
½ tsk
Salt til kartofler
½ tsk
Sukker til syltning
¼ tsk
Salt til syltning

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med halvdelen af BBQ-krydderi, salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Imens, halver citrusfrugt.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Bland et skvæt citrusfrugtsaft, sukker og salt i en lille skål.
Vend rødløg i skålen, og stil til side.
Hæld væde fra inden servering.

Fordel nuggets på en bageplade med bagepapir, og krydr med resterende BBQ-krydderi.
Bag i ovnen i 12 min, eller indtil sprøde og gyldne.

Imens, skær agurk og tomat i tynde skiver.
Skær roden af salat, skil bladene ad, og hak groft.

Hold pitabrød under rindende vand i 1 sek.
Placer pitabrød på risten i ovnen, og varm i 3-4 min.
Halver pitabrød.

Fyld pitabrød med nuggets, tomat, agurk, rødløg, salat og aioli, og anret på tallerkener.
Server med kartofler, mayonaise og resterende grøntsager.