Skip to main content
Panko- og sesampaneret svinekød
Panko- og sesampaneret svinekød

Panko- og sesampaneret svinekød

med ovnstegte rodfrugter og purløgsyoghurt

Paneret mad er syndigt godt, og som regel altid en favorit blandt børn i alle aldre, så hvad med at servere sesampaneret svinekød i asiatisk stil i aften? Her kombinerer vi med ovnbagte kartofler og rødbeder, en frisk salat med mango, agurk og chili, og cremet purløgsyoghurt.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Æg
Sennep
Mælk
Gluten
Hvede
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder: Æg, Sennep)

300 g

Svinekamfilet

1 stk

Agurk

75 g

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

500 g

Kartofler

½ stk

Chili

50 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

1 stk

Purløg

½ stk

Mango

10 g

Sesamfrø

(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nøtter, Jordnødder)

1 stk

Rødbede

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til kød

1 stk

Æg til panering

¼ tsk

Salt til panering

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til dressing

¼ tsk

Salt til salat

Næringsindhold

Energi (kJ)3104 kJ
Kalorier (kcal)742 kcal
Fedt25.5 g
Mættet fedt7.8 g
Kulhydrat82.6 g
Sukker19.6 g
Protein46.4 g
Salt5.2 g

Fremgangsmåde

Bag rodfrugter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler og rødbede (uskrællede) i 2 cm tern.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Ginger Ninja, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Forbered råvarer
2

Imens, hak agurk groft.

Skær mango over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 2 cm tern.

Flæk chili, fjern kerner, og skær i tynde skiver.

Hak purløg fint.

Skær svinekød i 2 cm strimler på et andet skærebræt, og krydr med salt.

Paner svinekød
3

Pisk æg i en dyb tallerken.

Bland panko, sesamfrø og salt i en anden dyb tallerken.

Vend svinekød i æg og derefter i panering.

Overfør til en tallerken.

Steg svinekød
4

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Tilsæt mere olivenolie efter behov, så kødet ikke sidder fast i panden. - Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Bland purløgsyoghurt
5

Imens, bland yoghurt, halvdelen af purløg og salt i en lille skål.

Bland mango, agurk og chili i en mellemstor skål, og krydr med salt og et nip peber.

Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

TIP: Undlad chilien, hvis ikke alle er til stærk mad.

Server
6

Anret svinekød, rodfrugter og salat på tallerkener.

Drys med resterende purløg.

Server med purløgsyoghurt.