
En klassisk kødret med spændende tilbehør. Perfekt stegt schnitzel bliver ekstra sprød af at paneres i panko. Vi laver også ovnbagte kartofler og en sur-sød æbleslaw med hvidløg.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
300 g
Svineschnitzel
500 g
Kartofler
30 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
150 g
Snittet kålsalat
(Kan indeholde spor af: Selleri)
80 g
Aioli
(Indeholder: Æg, Sennep)
1 stk
Æble
1 stk
Æg (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 2)

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min.

Pisk æg* [1 stk | 2 stk] i en skål. Bland panko med salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber* i en anden skål. Vend schnitzler i æg og derefter i panering. Overfør til en tallerken.

Hæld olivenolie* i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg schnitzler i 3-4 min på hver side. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Skær æble i 1 cm tern.

Bland æble, snittet salat, aioli og et nip salt* og peber* i en skål.

Anret schnitzler, kartofler og æbleslaw på tallerkener.