topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mexicanske kyllingetacos

Mexicanske kyllingetacos

med stegte majskorn og søde kartofler

Er I en familie, som elsker tacos? Så er det måske på tide, at I prøver en ny variant. Det hjælper vi gerne med, vi har nemlig skabt en fantastisk opskrift på mexicanske tacos. Vi bygger vores tacos med bløde tortillas, kylling stegt med mexicanske krydderier, mangosalat og fraichedressing. Skønt tilbehør er stegte majs og ovnbagte søde kartofler.

Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

5 g

Tex-Mex

½ stk

Mango

½ stk

Lime

½ g

Chiliflager

1 pose

Koriander

150 g

Spidskål, skåret

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 dåse

Majs

75 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

1 stk

Forårsløg

1 pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

2 g

Røget paprika

300 g

Kyllingebryststrimler

450 g

Sød kartoffel

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4292 kJ
Kalorier (kcal)1026 kcal
Fedt33.2 g
Mættet fedt12.1 g
Kulhydrat115.1 g
Sukker21.6 g
Protein60.4 g
Salt15.8 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag søde kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær sød kartoffel (uskrællet) i 1 cm både.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil møre. 

Lav mangosalat
2

Imens, skræl mango [1/2 stk, 2P], skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 1 cm tern. 

Halver lime [½ stk, 2P], og hak koriander fint.

Bland mango, koriander, spidskål, chiliflager [1/2 pakke, 2P], et skvæt limesaft og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en stor skål.

Bland fraiche, røget paprika [1/2 pakke, 2P] og et nip salt i en lille skål.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Steg majs
3

Hæld væde fra majs.

Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.

Steg majs i 4-5 min, eller indtil let brunet.

Imens, snit forårsløg fint.

Bland majs, forårsløg, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.

Steg kylling
4

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Krydr kylling med salt og Tex-Mex.

Steg kylling i 4-5 min, eller indtil brunet og gennemstegt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Varm tortillabrød
5

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
6

Fyld tortillabrød med mangosalat, kylling og fraiche.

Kom majs i en skål, og top med salatost [½ pakke, 2P] og et nip peber.

Server med søde kartofler og mayonnaise.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image