Skip to main content
Cremet prosciuttopasta

Cremet prosciuttopasta

med stegt portobello og frisk persille

Prosciutto er det italienske ord for skinke. Vi kalder den også for parmaskinke, og den bliver ofte brugt uden tilberedning til tapas. I aften har vi dog valgt at bruge den i en skøn pastaret, både blandet sammen med portobello, spinat og persille - og som topping.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Zucchini

150 g

Portobello

4 g

Bouillon

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

30 g

Spinat

2 stk

Hvidløgsfed

180 g

Pasta

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)

50 g

Prosciutto

1 stk

Bredbladet persille

20 g

Italiensk hård ost, høvlet

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)2882 kJ
Kalorier (kcal)689 kcal
Fedt30.4 g
Mættet fedt19.8 g
Kulhydrat78.5 g
Sukker11.3 g
Protein27.5 g
Salt3.4 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skær portobello i tynde skiver.

Hak løg og hvidløg fint.

Hak persille og prosciutto groft.

Skyl spinat.

Skær zucchini i 2 cm tern.

Kog pasta
2

Tilsæt pasta til gryden med kogende vand, og kog i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.

Hæld vand fra, og vend eventuelt pasta med en smule olivenolie i gryden.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Steg prosciutto
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg prosciutto i 3-4 min, eller indtil sprød, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Lav sauce
4

Opvarm samme stegepande (tilsæt en smule olivenolie ved behov) på middelhøj varme.

Steg løg, portobello, zucchini og hvidløg i 4-5 min, eller indtil møre.

Tilsæt kyllingebouillon, madlavningsfløde, salt og persille, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet.

Tilsæt pasta
5

Tilsæt pasta, spinat og halvdelen af prosciutto til stegepanden, og rør rundt.

Krydr med et stort nip peber.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Top med høvlet ost og resterende prosciutto.