Grøntsagspizza med frisk græsk salatost
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Grøntsagspizza med frisk græsk salatost

med ranchdressing og grøn salat

Så er det tid til pizza night! Forkæl dig selv med vores Grøntsagspizza og frisk græsk salatost, som toppes med zucchinibånd, rødløg og masser af ost! Nyd den varme pizza med en frisk rucolasalat og en lækker ranchdressing, som er genial som dip til både salat og pizzaskorper!

Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Zucchini

1 stk

Rødløg

1 stk

Pizzadej

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

1 dåse

Tomatpuré

4 g

Souvlaki-krydderi

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

100 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

1 pose

Purløg

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

40 g

Rucola

75 g

Radiser

1 stk

Tomat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Mel til pizza

1 spsk

Vand til sauce

½ tsk

Sukker til sauce

¼ tsk

Salt til dip

1 spsk

Olie til pizza

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4100 kJ
Kalorier (kcal)980 kcal
Fedt44.1 g
Mættet fedt14.1 g
Kulhydrat109 g
Sukker13.4 g
Protein36.1 g
Salt6.3 g

Fremgangsmåde

1

Forvarm ovnen til 250°C/250°C (varmluft).

Strø bordpladen med hvedemel. Halver pizzadej, og rul hver pizzadej ud med hænderne, og lad hvile i 3 min.

TIP: Tag pizzadejen ud af køleskabet minimum 10 min før tilberedning. Dejen bliver lettere at rulle ud, når den er ved stuetemperatur.

2

Skræl zucchini til lange, tynde bånd.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Bland tomatpuré, Souvlaki-krydderi, vand, sukker og et nip salt og peber i en lille skål.

Efter 3 min, rul pizzadej ud indtil den er 12-15 cm i diameter.

3

Overfør pizzadej til en bageplade med bagepapir.

Top med tomatsauce, efterlad 2 cm til skorperne. Top med finrevet ost, zucchini og rødløg. Dryp med olivenolie.

Bag i ovnen i 12-13 min, eller indtil gylden og gennembagt.

TIP: Dryp skorperne med olivenolie, så de bliver gyldenbrune.

Lav ranchdressing
4

Imens, hak purløg fint.

Bland purløg, yoghurt, mayonnaise, salt og et nip peber i en lille skål.

5

Skyl rucola.

Skær radise. itynde skiver.

Hak tomat groft.

Bland rucola, radise, tomat, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

6

Anret pizza og salat på tallerkener.

Top med græsk salatost.

Server med ranchdressing.