Shawarma med vegetarstrimler og zucchini
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Shawarma med vegetarstrimler og zucchini

Shawarma med vegetarstrimler og zucchini

med harissakartofler og hvidløgsdressing

Er du klar til et smagseventyr? Vores Shawarma med vegetarstrimler og zucchini inviterer dig til at udforske Mellemøstens pulserende krydderier, og giver dig en fristende pause fra hverdagen. Smag på både harissa-krydderi, koriander-hvidløgsdressing og vores egen krydderiblanding, Jorden Rundt, i denne forførende ret.

Allergener:
Soja
Hvede
Gluten
Sennep
Havre
Æg
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Harissa-krydderi

500 g

Kartofler

1 stk

Rødløg

1 stk

Citron

1 stk

Zucchini

1 stk

Tomat

200 g

Vegansk kebab

(Indeholder: Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)

4 g

Jorden Rundt

(Indeholder: Æg, Sennep)

2 stk

Pitabrød

(Indeholder: Hvede, Gluten)

½ stk

Hvidløgsfed

1 stk

Koriander

75 g

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kartofler

½ tsk

Sukker til syltning

¼ tsk

Salt til syltning

¼ tsk

Salt til vegetarprotein

¼ tsk

Salt til sauce

¼ tsk

Salt til grøntsager

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2900 kJ
Kalorier (kcal)693 kcal
Fedt18.5 g
Mættet fedt51.6 g
Kulhydrat98.6 g
Sukker14.3 g
Protein31.6 g
Salt6.3 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med halvdelen af harissa-krydderi, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Sylt rødløg
2

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Halver citron.

Bland et stort skvæt citronsaft, sukker og salt i en lille skål.

Vend rødløg i skålen, og stil til side.

Hæld væde fra inden servering.

Lav dressing
3

Pres eller hak hvidløg fint.

Hak koriander fint.

Bland yoghurt, hvidløg, koriander, resterende harissa-krydderi, salt og et nip peber i en lille skål.

Steg vegansk kebab
4

Skær zucchini i 1/2 cm tynde skiver.

Hak tomat groft.

Opvarm en smule olivenolie i stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kebab med Jorden Rundt, salt og et nip peber i 3-4 min, eller indtil brunet. Overfør til en tallerken, og hold varm.

Steg zucchini med et nip salt og peber i 2-3 min, eller indtil bløde.

Varm pitabrød
5

Imens, hold pitabrød under rindende vand i 1 sek.

Placer pitabrød på risten i ovnen, og varm i 2-3 min.

Halver pitabrød, og åben forsigtigt hvert pitabrød.

Server
6

Fyld pitabrød med kebab, dressing, zucchini, tomat og syltet rødløg.

Anret pitabrød, kartofler og resterende grøntsager i skåle.

Top kartofler med resterende dressing.