Skip to main content
Cremet perlebygotto og hvidløgsstegte rejer
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet perlebygotto og hvidløgsstegte rejer

Cremet perlebygotto og hvidløgsstegte rejer

med syrlig zucchini- og rucolasalat

Byd vores nordiske traditioner velkommen i køkkenet med vores Cremet perlebygotto og hvidløgsstegte rejer. Denne skandinaviske kornsort danner base for en enkel og yderst smagfuld kornotto, perfekt til hyggelige sammenkomster.

Tags:
Under 650 kcal
Spis mig først
Allergener:
Byg
Gluten
Selleri
Mælk
Æg
Krebsdyr

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Løg

150 g

Perlebyg

(Indeholder: Byg, Gluten Kan indeholde spor af: Hvede, Gluten, Rug)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder: Selleri)

1 stk

Basilikum

20 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

1 stk

Zucchini

40 g

Rucola

1 stk

Citron

150 g

Kongerejer

(Indeholder: Krebsdyr)

1 stk

Hvidløgsfed

75 g

Radiser

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

7 dl

Vand til perlebyg

½ tsk

Salt til perlebyg

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

¼ tsk

Salt til rejer

1 spsk

Smør til perlebyg

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2487 kJ
Kalorier (kcal)594 kcal
Fedt25.7 g
Mættet fedt8.5 g
Kulhydrat63.7 g
Sukker6.1 g
Protein22.6 g
Salt5.2 g

Fremgangsmåde

Kog perlebyg
1

Hak løg fint. 

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg løg i 1-2 min, eller indtil bløde. Tilsæt perlebyg, og steg videre i 1-2 min, eller indtil gennemsigtige. Tilsæt vand, grøntsagsbouillon og salt, og bring i kog. Sænk til middel varme, og lad simre i 20-25 min, eller indtil bouillonen er absorberet og perlebyg er 'al dente'.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis perlebygottoen ser tør ud.

Forbered grøntsager
2

Imens, skræl zucchini til lange, tynde bånd.

Skyl rucola.

Halver citron.

Skær radiser i tynde skiver.

Hak basilikum fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Lav salat
3

Bland rucola, radiser, zucchini, et skvæt citronsaft, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.

 Steg rejer
4

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg rejer med hvidløg og salt i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Lav perlebygotto
5

Tag panden med færdig perlebyg af varmen.

Tilsæt finrevet ost og smør, rør rundt, og krydr med et nip salt og peber.

Server
6

Anret perlebygotto i dybe tallerkener, og top med rejer og basilikum.

Server med salat.