Skip to main content
Pita med veganske nuggets
Pita med veganske nuggets

Pita med veganske nuggets

Byg din egen - nyd sammen

Med vores børnevenlige koncept kan børn og forældre frit blande og matche måltidets dele, præcis som de har lyst. Så kan alle nyde deres egne favoritter, og stadig samles om måltidet ved bordet. Bring lidt spænding til dit middagsbord med vores Pita med veganske nuggets. Du vælger selv hvordan din pita skal bygges, og hvad der skal i - vi lover dig blot, at du får levende og vibrerende smage og spændende teksturer, der helt sikkert vil bringe glæde og smil rundt om middagsbordet.

Tags:
Vegetarisk
Mælkefri
Børnevenlig
Allergener:
Æg
Havre
Hvede
Byg
Gluten
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kartofler

5 g

BBQ-krydderi

(Indeholder: Æg Kan indeholde spor af: Æg)

½ stk

Løg

1 stk

Citrusfrugt

200 g

Veganske Nuggets

(Indeholder: Havre, Hvede, Byg, Gluten)

½ stk

Agurk

1 stk

Tomat

½ stk

Salat

2 stk

Pitabrød

(Indeholder: Gluten)

40 g

Aioli

(Indeholder: Æg, Sennep)

25 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

½ tsk

Sukker til syltning

¼ tsk

Salt til syltning

Næringsindhold

Energi (kJ)3285 kJ
Kalorier (kcal)785 kcal
Fedt31.6 g
Mættet fedt3.1 g
Kulhydrat97.7 g
Sukker12.8 g
Protein24.9 g
Salt4.9 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både. 

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med halvdelen af BBQ-krydderi, salt og et nip peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Sylt rødløg
2

Imens, halver citrusfrugt.

Skær løg i tynde, halve skiver.

Bland et skvæt citrusfrugtsaft, sukker og salt i en lille skål.

Vend løg i skålen, og stil til side.

Hæld væde fra inden servering.

Bag nuggets
3

Fordel nuggets på en bageplade med bagepapir, og krydr med resterende BBQ-krydderi.

Bag i ovnen i 12 min, eller indtil sprøde og gyldne.

Forbered grøntsager
4

Imens, skær agurk og tomat i tynde skiver.

Skær roden af salat, skil bladene ad, og hak groft.

Varm pitabrød
5

Hold pitabrød under rindende vand i 1 sek.

Placer pitabrød på risten i ovnen, og varm i 3-4 min.

Halver pitabrød.

Server
6

Fyld pitabrød med nuggets, tomat, agurk, rødløg, salat og aioli, og anret på tallerkener.

Server med kartofler, mayonaise og resterende grøntsager.