Skip to main content
Hurtig 'buffalo'-glaseret svinekød

Hurtig 'buffalo'-glaseret svinekød

med cremet ranchslaw og persilleris

4.3
(130)

"Lyst til en omgang spicy og smørstegt svinekød? Vores Hurtig buffalo-glaseret hakket svinekød er fuld af aromatiske og vibrerende smage, der forkæler dine smagsløg. Nyd at du lynhurtigt får aromatisk kød, persilleris og sprød slaw på tallerkenen. "

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Hvedefri
Allergener:
Æg
Sennep
Mælk

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Hvidløgsfed

½ stk

Gulerod, Julienne

25 g

Honning

25 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

250 g

Hakket svinekød

75 ml

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

4 g

Røget paprika

150 g

Basmatiris

150 g

Spidskål, skåret

1 stk

Æble

1 pose

Bredbladet persille

20 g

Sriracha

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

½ spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til kød

¼ tsk

Salt til slaw

1 spsk

Smør til glace

1 spsk

Ketchup til glace

Næringsindhold

Energi (kJ)3446 kJ
Kalorier (kcal)824 kcal
Fedt36.9 g
Mættet fedt13.3 g
Kulhydrat85.9 g
Sukker22.6 g
Kostfibre4.3 g
Protein34.8 g
Salt4.9 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt, kog under låg på lav varme i 14 min, og tag gryden af varmen.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Steg kød
2

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kød med salt i 4-5 min, eller indtil brunet.

Imens, skær æble i tynde, halve skiver. Hak hvidløg og løg fint.

Bland fraiche, mayonnaise, hvidløg, æble, spidskål, gulerod, salt og et nip peber i en stor skål.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav salat
3

Sænk varmen på stegepanden til middel varme.

Tilsæt smør og røget paprika, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt sriracha, honning og ketchup, rør rundt, og sluk for varmen.

Riv persille groft, og vend i gryden med ris lige inden servering.

Server
4

Anret ris, kød og slaw i dybe tallerkener.