Skip to main content
Hurtig 'buffalo'-glaseret svinekødsbowl
Hurtig 'buffalo'-glaseret svinekødsbowl

Hurtig 'buffalo'-glaseret svinekødsbowl

med cremet ranchslaw og persilleris

Lyst til en omgang spicy og smørstegt svinekød? Vores Hurtig buffalo-glaseret hakket svinekød er fuld af aromatiske og vibrerende smage, der forkæler dine smagsløg. Nyd at du lynhurtigt får aromatisk kød, persilleris og sprød slaw på tallerkenen.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Hvedefri
Allergener:
Æg
Sennep
Mælk

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Hvidløgsfed

1 stk

Gulerod, Julienne

250 g

Hakket svinekød

25 g

Honning

25 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

75 ml

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

4 g

Røget paprika

150 g

Basmatiris

150 g

Spidskål, skåret

1 stk

Bredbladet persille

20 g

Sriracha

1 stk

Majs

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

½ spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Smør til sauce

1 spsk

Ketchup til sauce

¼ tsk

Salt til slaw

Næringsindhold

Energi (kJ)3599 kJ
Kalorier (kcal)860 kcal
Fedt37.1 g
Mættet fedt13.4 g
Kulhydrat96.1 g
Sukker25.9 g
Kostfibre5.7 g
Protein36.7 g
Salt5.2 g
Potassium180 mg
Calcium30.8 mg
Iron0.2 mg

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 10 min.

Tag gryden af varmen, og lad hvile indtil servering.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Steg kød
2

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg hakket svinekød med salt i 4-5 min, eller indtil brunet.

Sænk til middel varme.

Tilsæt smør og røget paprika, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt sriracha, honning og ketchup, rør rundt, og tag panden af varmen.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav slaw
3

Imens, hæld væde fra majs.

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland fraiche, mayonnaise, hvidløg, majs, spidskål, gulerod, salt og et nip peber i en stor skål.

Riv persille groft, og vend i gryden med ris lige inden servering.

Server
4

Anret ris, kød og slaw i dybe tallerkener.