Skip to main content
Hurtig siciliansk tunpasta

Hurtig siciliansk tunpasta

med frisk mozzarella, pinjekerner og finrevet ost

Skal det gå lynhurtigt og smage italiensk? Så prøv vores Hurtige sicilianske tunpasta. Denne skønne pastaret med frisk mozzarella, tomat og rødløg er perfekt til travle hverdage, og er klar på under 15 minutter!

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Comfort Food
Allergener:
Fisk
Mælk
Æg
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

10 g

Pinjekerner

(Kan indeholde spor af: Hvede, Sesam, Rug, Jordnødder, Spelt, Gluten, Nøtter, Byg, Havre)

160 g

Tunfisk i vand

(Indeholder: Fisk)

1 stk

Løg

1 stk

Hvidløgsfed

2 stk

Tomat

35 g

Tomatpuré

20 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

1 stk

Bredbladet persille

62.5 g

Mozzarella

(Indeholder: Mælk)

180 g

Penne

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1.5 dl

Gemt pastavand

1 spsk

Olie til stegning

1 spsk

Smør til sauce

½ tsk

Sukker til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)2942 kJ
Kalorier (kcal)703 kcal
Fedt26.5 g
Mættet fedt11.6 g
Kulhydrat79 g
Sukker12.6 g
Protein36.8 g
Salt2.1 g

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 11 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Rist pinjekerner
2

Imens, opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. 

Rist pinjekerner i 3-4 min, eller indtil gyldne, og overfør til en skål.

Hæld væde fra tun.

Hak løg og hvidløg fint.

Hak tomat groft.

Lav sauce
3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg rødløg, tomat og hvidløg i 2-3 min, eller indtil bløde.

Tilsæt tomatpuré, tun, pastavand, smør, halvdelen af finrevet ost, sukker, salt og et nip peber, og steg videre i 2-3 min, eller indtil let tyknet.

Tilsæt pasta, og vend sammen.

Imens, hæld væde fra mozzarella, og riv i grove stykker.

Server
4

Anret pasta i skåle.

Top med resterende finrevet ost, mozzarella, pinjekerner og persille revet i mindre stykker.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image