Skal det gå lynhurtigt og smage italiensk? Så prøv vores Hurtige sicilianske tunpasta. Denne skønne pastaret med frisk mozzarella, tomat og rødløg er perfekt til travle hverdage, og er klar på under 15 minutter!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
10 g
Pinjekerner
(Kan indeholde spor af: Hvede, Sesam, Rug, Jordnødder, Spelt, Gluten, Nøtter, Byg, Havre)
160 g
Tunfisk i vand
(Indeholder: Fisk)
1 stk
Løg
1 stk
Hvidløgsfed
2 stk
Tomat
35 g
Tomatpuré
20 g
Finrevet ost
(Indeholder: Mælk, Æg)
1 stk
Bredbladet persille
62.5 g
Mozzarella
(Indeholder: Mælk)
180 g
Penne
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)
1.5 dl
Gemt pastavand
1 spsk
Olie til stegning
1 spsk
Smør til sauce
½ tsk
Sukker til sauce
¼ tsk
Salt til sauce
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 11 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Imens, opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Rist pinjekerner i 3-4 min, eller indtil gyldne, og overfør til en skål.
Hæld væde fra tun.
Hak løg og hvidløg fint.
Hak tomat groft.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg rødløg, tomat og hvidløg i 2-3 min, eller indtil bløde.
Tilsæt tomatpuré, tun, pastavand, smør, halvdelen af finrevet ost, sukker, salt og et nip peber, og steg videre i 2-3 min, eller indtil let tyknet.
Tilsæt pasta, og vend sammen.
Imens, hæld væde fra mozzarella, og riv i grove stykker.
Anret pasta i skåle.
Top med resterende finrevet ost, mozzarella, pinjekerner og persille revet i mindre stykker.