Skip to main content
Pandestegte grøntsagsgyoza
Pandestegte grøntsagsgyoza

Pandestegte grøntsagsgyoza

med asiatisk coleslaw og ponzudressing

Glæd dig til sprøde grøntsagsgyoza med en aromatisk coleslaw af spidskål, ingefær og gulerod i aften. Vores saftige gyoza serveres med jasminris og en citrussyrlig ponzudressing, der balancerer retten perfekt. Et lækkert måltid for store og små med inspiration fra det asiatiske køkken.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Mælkefri
Spis mig først
Mere grønt
Allergener:
Gluten
Soja
Hvede
Sesam
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Gyoza med grøntsager

(Indeholder: Gluten, Soja, Hvede Kan indeholde spor af: Selleri, Krebsdyr, Æg, Fisk, Bløddyr, Jordnødder, Sesam)

150 g

Jasminris

150 g

Spidskål, skåret

1 stk

Citrusfrugt

10 g

Ingefærpasta

1 stk

Gulerod

½ stk

Agurk

1 stk

Forårsløg

1 g

Chiliflager

50 g

Vegansk asiatisk mayonnaise

(Indeholder: Soja, Hvede, Gluten, Sesam)

15 ml

Ponzudressing

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten, Sulfitter)

1 stk

Æble

10 g

Sesamfrø

(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nøtter, Jordnødder)

20 ml

Sojasauce med lavt saltindhold

(Indeholder: Gluten, Soja, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

½ dl

Vand til gyoza

1 spsk

Vand til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)3110 kJ
Kalorier (kcal)743 kcal
Fedt27.8 g
Mættet fedt2.7 g
Kulhydrat110.3 g
Sukker19.8 g
Protein19.9 g
Salt4.2 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min. 

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Forbered grøntsager
2

Imens, halver citrusfrugt. 

Skær æble og agurk i tændstiktynde stave.

Skræl gulerod til lange, tynde bånd.

Bland ingefærpasta, æble, gulerod, agurk og spidskål i en stor skål.

Steg gyoza
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg gyoza med den flade side nedad i 2-3 min, eller indtil bunden er gylden.

Tilsæt vand, og lad dampe under låg i 3 min.

Fjern låg, og fortsæt med at stege indtil vandet er fordampet og gyozaerne er sprøde i bunden.

TIP: Har du ikke et låg? Brug sølvpapir til at dække med i stedet! 

Lav dressing
4

Imens, snit forårsløg fint. 

Bland ponzudressing, sojasauce, sesamfrø, vand, chiliflager og forårsløg. 

TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Lav coleslaw
5

Bland et nip salt, et skvæt citrusfrugtsaft og asiatisk mayonnaise i skålen med spidskål lige inden servering. 

Server
6

Kom hver portion ris i en lille skål, og pres let sammen. Placer en tallerken ovenpå, og vend på hovedet, så risen får form som en kuppel. Fortsæt med risen til resten af portionerne.

Top med gyoza og asiatisk coleslaw.

Dryp med ponzudressing i en lille skål.