Opdag pizza på en ny måde med vores Pizzasandwich med gedeost og butternutsquash. Denne friskbagte sandwich gør butternutsquash, gedeost og kramelliseret rødløg til en mundvandsdrivende oplevelse, der er perfekt både ind i en praktisk hverdag, hvor det skal gå hurtigt, eller langsom weekend, hvor der er tid til forkælelse.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
½ stk
Butternutsquash
1 stk
Rosmarin
1 stk
Pizzadej
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)
1 stk
Rødløg
24 ml
Balsamico
(Indeholder Sulfitter)
100 g
Gedeost
(Indeholder Mælk)
40 g
Rucola
1 pose
Basilikum
1 stk
Tomat
20 g
Valnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)
½ tsk
Salt til grøntsager
½ spsk
Olie til karamelliserede løg
1 spsk
Smør til karamelliserede løg
½ tsk
Sukker til karamelliserede løg
¼ tsk
Salt til karamelliserede løg
2 spsk
Vand til karamelliserede løg
½ spsk
Olie til salat
Forvarm ovnen til 250°C/250°C (varmluft).
Skræl butternutsquash, og del på midten. Skrab kerner ud, og skær i 1/2 cm skiver.
Hak rosmarin groft.
Fordel butternutsquash på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, og krydr med rosmarin, salt og et nip peber.
Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil mør og let gylden.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Imens, strø bordpladen med hvedemel. Halver pizzadej, rul pizzadej ud med hænderne, og lad hvile i 3 min.
Rul pizzadej ud indtil den er 15 cm i diameter.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Rist valnødder i 3-4 min, eller indtil gyldne. Overfør til en lille skål.
TIP: Tag pizzadejen ud af køleskabet minimum 10 min før tilberedning. Dejen bliver lettere at rulle ud, når den er ved stuetemperatur.
Rul pizzadej ud indtil den er ca 18 cm i diameter.
Overfør forsigtigt til en bageplade med bagepapir.
Fold pizzadej, så dejen får form som en halvmåne.
Bag i 11-12 min, eller indtil gylden og gennembagt.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Opvarm olivenolie i samme stegepande på middel varme.
Steg rødløg i 4-5 min, eller indtil bløde.
Tilsæt balsamico, smør, vand, sukker og salt, og steg videre i 2-3 min, eller indtil karamelliserede.
Skær tomat i både.
Hak basilikum groft.
Skyl rucola.
Bland tomat, basilikum, halvdelen af rucola, valnødder, olivenolie og et nip salt og peber i en mellemstor skål.
Åben forsigtigt hvert pizzabrød, og dryp med en smule olivenolie. Fyld med butternutsquash, løg, gedeost og resterende rucola.
Anret pizzasandwich og tomatsalat på tallerkener.