HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHvidløgsmarineret Kylling
topBanner
Hvidløgsmarineret kylling

Hvidløgsmarineret kylling

med bagte kartofler og bearnaisesauce

Prøv kylling på en ny måde ved at marinere den i vores lækre krydderiblanding Hvide Løjer & Urter. Kyllingen får selskab i ovnen af ​​kartofler, der bages til perfektion! Vi serverer herlighederne med en frisk salat med agurk, tomat, salatmix med honning- og sennepsdressing og en cremet bearnaisesauce.

Tags:Under 650 kcalBørnevenlig
Allergener:sennepsulfitterægmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid29 minutter
19 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 stk

Tomat

1 stk

Agurk

280 g

Kyllingebryst

500 g

Kartofler

20 g

Honning-sennepsdressing

(Indeholdersennep, sulfitter, æg)

60 g

Blandet salat

100 g

Bearnaisesauce

(Indeholdermælk)

½ g

Oregano, tørret

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)478 kcal
Energi (kJ)2002 kJ
Fedt10.86 g
Mættet fedt4.7 g
Kulhydrat54.45 g
Sukker9.9 g
Protein41.43 g
Salt1.4 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på to 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med oregano [1/2 pakke, 2P] og et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25 min, eller indtil gyldne.

2

Skær kylling i mindre stykker (3 pr. person) på et andet skærebræt. Bland en smule olivenolie*, Hvide Løjer & Urter, og et nip salt* og peber* i en skål. Vend kylling i skålen.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 2 min på hver side, eller indtil brunet (sørg for at få al marinade med). Overfør kylling til en anden bageplade med bagepapir. Bag i ovnen, når kartoflerne har 7-8 min tilbage. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

4

Skær agurk og tomat i 2 cm tern. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag.

5

Bland agurk, tomat, salat og honning- sennepsdressing i en stor skål. TIP: Server dressingen ved siden af, hvis børnene vil have grøntsagerne delt op.

6

Anret kartofler, kylling og salat på tallerkener. Server med bearnaisesauce. TIP: Opvarm bearnaisesaucen, hvis du foretrækker den varm.