topBanner
Ravioli Arrabbiata

Ravioli Arrabbiata

med cherrytomater, chili & hvidløgsbrød

Server arrabiatasauce med velsmagende ravioli fyldt med ricotta og spinat. På klassisk måde koger du tomat sammen med hvidløg, olivenolie og selvfølgelig chili. Hæv niveauet fra bedre til bedst med en knivspids sukker og en klat smør. Top med lagret ost og frisk basilikum. En lækker vegetarisk pastaret, som du hurtigt vender sammen, og som du garanteret vil lave igen!

Tags:VegetariskStærkHurtigUnder 600 kcal
Allergener:ægglutenmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

250 g

Ravioli med ricotta & spinat

(Indeholderæg, gluten, mælk)

½ pakke

Cherrytomater

1 pakke

Finthakkede tomater

2 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Basilikum

20 g

Finrevet ost

(Indeholderæg, mælk)

1 stk

Chili

½ stk

Stenovnsbagt baguette

(Indeholdergluten)

4 g

Hvide Løjer & Urter

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 tsk

Sukker*

Smør*

(Indeholdermælk)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2241 kJ
Kalorier (kcal)536 kcal
Fedt11 g
Mættet fedt6 g
Kulhydrat82 g
Sukker16 g
Protein25 g
Salt3 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft.

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog.

Skær cherrytomater [½ pakke, 2 pers.] i kvarte.

Pres eller hak hvidløg fint.

Hak chili fint.

Skær brød [½ stk, 2 pers.] over på langs.

Bland en klat smør* med et nip salt* og 1/3 hvidløg i en lille skål.

2

Læg brød på en bageplade med bagepapir. Smør med hvidløgssmør. Bag i ovnen i 6-7 min, eller indtil gylden og sprød.

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme.

Steg cherrytomater og resterende hvidløg i 1 min.

3

Tilsæt hakkede tomater, chili og Hvide Løjer & Urter. Lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet.

Tilsæt sukker*, en klat smør*. Rør rundt. Smag til med salt* og peber*.

4

Kog ravioli i 3-4 min, eller indtil 'al dente'.

5

Hak basilikum fint.

Hæld vand fra ravioli.

Tilsæt ravioli til panden med tomatsauce. Vend sammen.

6

Anret ravioli og tomatsauce i dybe tallerkener.

Drys med revet ost.

Top med basilikum.

Server med hvidløgssbrød.