HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHvidløgsmarineret Svinekød
topBanner
Hvidløgsmarineret svinekød

Hvidløgsmarineret svinekød

med rødbederelish og cremet kartoffelsalat

I aften skal vi have kød, kartofler, og en vidunderlig rødbederelish! Mørt svinekød får en fantastisk smag, når det steges med vores færdiglavede krydderiblanding, Hvide Løjer & Urter. Aftenens kartofler består af en cremet kartoffelsalat med broccoli, crème fraiche og dild. Vi serverer vores fantastiske svinekød og vores skønne kartoffelsalat med en forførende rødbederelish med rødløg og balsamico.

Tags:Under 650 kcalHurtigHvedefriMax 50g kulhydrater
Allergener:SulfitterMælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

400 g

Små kartofler

250 g

Broccoli

1 stk

Rødløg

1 stk

Rødbede

12 ml

Balsamico

(IndeholderSulfitter)

300 g

Svineschnitzel

4 g

Hvide Løjer & Urter

75 g

Crème fraiche

(IndeholderMælk)

1 pose

Dild

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

1 tsk

Sukker (trin 2)

½ dl

Vand (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 4)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)625 kcal
Energi (kJ)2616 kJ
Fedt26.73 g
Mættet fedt10.9 g
Kulhydrat50.24 g
Sukker16 g
Protein41.34 g
Salt2 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Skær broccoli i små buketter og stammen (skræl ved behov) i 2 cm tern. Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Tilsæt broccoli, når der er 4 min tilbage, og kog i 3-4 min. Hæld vand fra, og krydr med et nip salt* og peber*.

 

2

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Riv rødbede (uskrællet) groft. Opvarm olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg i 2-3 min. Tilsæt rødbede, balsamico, vand* [1/2 dl | 1 dl], sukker* [1 tsk | 2 tsk] og et nip salt*, og lad simre i 5-6 min, eller indtil let reduceret. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en skål.

 

3

Hak fint dild.

 

4

Krydr svinekød med Hvide Løjer & Urter og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk]. Opvarm samme stegepande (skyl af først) med en smule olivenolie* på høj varme. Steg svinekød i 1-2 min på hver side, eller indtil gennemstegt.

 

5

Vend crème fraiche [1/2 pakke, 2P] og halvdelen af dild i gryden med kartofler og broccoli. Smag til med salt* og peber*.

 

6

Anret svinekød og kartoffelsalat på tallerkener. Drys med resterende dild. Server med rødbederelish.