Prosciutto-naanizza
med hakket oliven og frisk basilikum
I aften byder vi på en enkel og spændende variant af den traditionelle italienske pizza, som går under navnet “naanizza”. Som navnet antyder, fusionerer vi det ovnbagte fladbrød fra Indien med det italienske køkken, og smører det sprøde naanbrød med den velkendte tomatsauce. Saucen toppes med revet mozzarella, rødløg og frisk tomat, og bages gylden i ovnen. Efter bare 10-12 min i varmen, fuldendes herligheden med oliven, prosciutto og basilikum. Nemmere bliver det ikke!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
1 stk
Rødløg
1 stk
Tomat
4 stk
Naanbrød
½ pakke
Hakkede tomater m. hvidløg & løg
50 g
Revet mozzarella
(Indeholder Mælk)
40 g
Kalamataoliven
½ pose
Basilikum
50 g
Prosciutto
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær tomat i tynde skiver.
Fordel naanbrød på en bageplade med bagepapir [2 stk, 4P]. Smør med hakkede tomater [1/2 pakke, 2P], og krydr med et nip salt* og peber*. Drys med revet mozzarella, og top med rødløg og tomat.
Bag naanizza i ovnen i 10-12 min, eller indtil gylden. TIP: Hold godt øje med naanizzaen i ovnen, da den hurtigt kan blive brændt.
Hak oliven groft. Pluk basilikum [1/2 pose, 2P].
Riv prosciutto i 3 cm tykke strimler.
Top naanizza med oliven, prosciutto og basilikum, og skær i mindre stykker.