HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconProsciutto Naanizza
topBanner
Prosciutto-naanizza

Prosciutto-naanizza

med hakket oliven og frisk basilikum

I aften byder vi på en enkel og spændende variant af den traditionelle italienske pizza, som går under navnet “naanizza”. Som navnet antyder, fusionerer vi det ovnbagte fladbrød fra Indien med det italienske køkken, og smører det sprøde naanbrød med den velkendte tomatsauce. Saucen toppes med revet mozzarella, rødløg og frisk tomat, og bages gylden i ovnen. Efter bare 10-12 min i varmen, fuldendes herligheden med oliven, prosciutto og basilikum. Nemmere bliver det ikke!

Tags:HurtigLet at laveMad i fad
Allergener:glutenmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid15 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Rødløg

1 stk

Tomat

4 stk

Naanbrød

(Indeholdergluten, mælk)

½ pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

50 g

Revet mozzarella

(Indeholdermælk)

40 g

Kalamataoliven

½ pose

Basilikum

50 g

Prosciutto

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)4088.7092 kJ
Kalorier (kcal)977.225 kcal
Fedt32.53 g
Mættet fedt8.6 g
Kulhydrat128.7675 g
Sukker19.1 g
Protein35.1825 g
Salt5.8 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær tomat i tynde skiver. 

2

Fordel naanbrød på en bageplade med bagepapir [2 stk, 4P]. Smør med hakkede tomater [1/2 pakke, 2P], og krydr med et nip salt* og peber*. Drys med revet mozzarella, og top med rødløg og tomat.

3

Bag naanizza i ovnen i 10-12 min, eller indtil gylden. TIP: Hold godt øje med naanizzaen i ovnen, da den hurtigt kan blive brændt. 

4

Hak oliven groft. Pluk basilikum [1/2 pose, 2P].

5

Riv prosciutto i 3 cm tykke strimler. 

6

Top naanizza med oliven, prosciutto og basilikum, og skær i mindre stykker.