Skip to main content
Paprikapaneret halloumi
Paprikapaneret halloumi

Paprikapaneret halloumi

med chilihonning og cremet ranchdressing

I aften frister vi med halloumi, som vi panerer i panko krydret med røget paprika. Samtidigt bager vi kartoffel- og knoldsellerifritter i ovnen, og bikser en frisk salat sammen med kål, majs og citrusfrugt. Vi topper med spicy chilihonning og hjemmelavet cremet ranchdressing, og så er maden færdig.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Æg
Sennep
Mælk
Gluten
Hvede
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Honning

1 stk

Citrusfrugt

25 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

75 ml

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

150 g

Kålblanding, skåret

4 g

Røget paprika

500 g

Kartofler

50 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

1 stk

Hvidløgsfed

½ g

Oregano, tørret

1 g

Chiliflager

200 g

Halloumi

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Majs

½ stk

Knoldselleri

(Indeholder: Selleri)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

1 stk

Æg til panering

1 spsk

Mel til panering

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

¼ tsk

Sukker til salat

1 spsk

Olie til stegning

Næringsindhold

Energi (kJ)4510 kJ
Kalorier (kcal)1078 kcal
Fedt57.9 g
Mættet fedt24.7 g
Kulhydrat103.3 g
Sukker26.6 g
Protein37 g
Salt5.1 g

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skræl knoldselleri.

Skær knoldselleri og kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Paner halloumi
2

Imens, skær halloumi i 2 cm skiver (3 pr. person).

Pisk æg i en dyb tallerken.

Bland panko, røget paprika og et stort nip peber i en anden dyb tallerken.

Kom hvedemel i en tredje dyb tallerken.

Vend halloumi i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko.

Lav ranchdressing
3

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland fraiche, hvidløg, oregano, mayonnaise og et nip salt og peber i en lille skål.

Bland honning og chiliflager i en anden lille skål.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Lav salat
4

Hæld væde fra majs.

Halver citrusfrugt.

Bland citrusfrugtsaft, olivenolie, salt og sukker i en stor skål.

Vend kålblanding og majs i skålen.

Steg halloumi
5

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme, når fritterne har 10 min tilbage.

Steg halloumi i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Server
6

Anret fritter, halloumi og salat i på tallerkener.

Top halloumi med chilihonning.

Server med ranchdressing.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image