Pan-seared salmon
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pan-seared salmon

Pan-seared salmon

with creamy mustard sauce and pesto potatoes

Tags:
Hvedefri
Allergener:
Fisk
Mælk
Selleri
Sennep
Sulfitter
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Laksefilet

(Indeholder Fisk)

400 g

Små kartofler

1 pose

Bredbladet persille

40 g

Rucola

½ stk

Citron

½ pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

20 g

Honning-sennepsdressing

(Indeholder Sennep, Sulfitter, Æg)

1 stk

Skalotteløg

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

1 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 2)

2 spsk

Olivenolie (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

1 spsk

Smør (trin 5)

3 spsk

Mælk (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3789 kJ
Kalorier (kcal)906 kcal
Fedt67 g
Mættet fedt22 g
Kulhydrat49.5 g
Sukker8.5 g
Protein43.2 g
Salt2.4 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image