
Poké bowl
med krydret kylling, couscous & citrondressing
Har du ikke tid til at bruge 2 timer på det lange måltid, dine børn plager om hver dag, når de kommer hjem fra skole? Så har vi noget, de sandsynligvis vil synes om - men det tager kun 20-25 minutter at lave. Vores svimlende gode poké bowl med BBQ-marineret kylling serveres med couscous og en klat hvidløgsdressing på toppen.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
300 g
Kyllingelårfilet
1 stk
Rød peberfrugt
150 g
Fraiche
1 stk
Gulerod
100 g
Couscous
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 stk
Zucchini
4 g
Grøntsagsbouillon
8 g
Panamad
1 pose
Bredbladet persille
40 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Rødløg
½ stk
Citron
Ikke inkluderet i din måltidskasse
2.5 dl
Vand
Fremgangsmåde

Bring en kedel med vand* i kog. Riv citronskal. Skær rødløg og zucchini i skiver. Skær peberfrugt i 1 cm tern. Fjern overskydende fedt fra kylling, og skær i 2 cm store tern.

Opvarm en smule olie* i en stegepande ved høj varme. Svits løg i 1-2 min. Sænk til middelhøj varme, og steg kylling, Central American Style og citronskal i 10-12 min, eller indtil kyllingen er gennemstegt og løgene er bløde. Husk at røre i panden undervejs.

Hæld vand*, grøntsagsbouillon og couscous i en skål. Rør rundt, dæk til med et låg, og lad trække i 5 min.

Skræl gulerod til lange, tynde bånd. Hak persille fint. Skær citron i både. Bland aioli, fraiche, en smule citronsaft, halvdelen af den hakkede persille og et nip salt* og peber* i en skål.

Tag kylling af panden. Skru blusset op til høj varme, og tilsæt en smule olivenolie*. Svits zucchini i 2-3 min, og læg dem til side i en skål. Svits peberfrugt i 1-2 min.

Anret couscous i dybe tallerkener, og placer resten rundt i kanten af tallerkenen. Hæld en smule dressing i midten, og drys med den resterende persille. Server med citronbåde.