HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPoké Bowl
topBanner
Poké bowl

Poké bowl

med krydret kylling, couscous & citrondressing

Har du ikke tid til at bruge 2 timer på det lange måltid, dine børn plager om hver dag, når de kommer hjem fra skole? Så har vi noget, de sandsynligvis vil synes om - men det tager kun 20-25 minutter at lave. Vores svimlende gode poké bowl med BBQ-marineret kylling serveres med couscous og en klat hvidløgsdressing på toppen.

Tags:One Pan
Allergener:mælkglutenselleriægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

100 g

Kyllingebrystfilet

4 g

Rød peberfrugt

40 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

2.5 dl

Gulerod

Couscous

(IndeholderglutenKan indeholdesoja)

Zucchini

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

Central American Style

Bredbladet persille

Aioli

(Indeholderæg, sennep)

Rødløg

Citron

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1285.6595 kJ
Kalorier (kcal)307.28 kcal
Fedt12.636 g
Mættet fedt1 g
Kulhydrat37.64 g
Sukker0.7 g
Protein6.77 g
Salt1.3 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en kedel med vand* i kog. Riv citronskal. Skær rødløg og zucchini i skiver. Skær peberfrugt i 1 cm tern. Fjern overskydende fedt fra kylling, og skær i 2 cm store tern.

2

Opvarm en smule olie* i en stegepande ved høj varme. Svits løg i 1-2 min. Sænk til middelhøj varme, og steg kylling, Central American Style og citronskal i 10-12 min, eller indtil kyllingen er gennemstegt og løgene er bløde. Husk at røre i panden undervejs.

3

Hæld vand*, grøntsagsbouillon og couscous i en skål. Rør rundt, dæk til med et låg, og lad trække i 5 min.

4

Skræl gulerod til lange, tynde bånd. Hak persille fint. Skær citron i både. Bland aioli, fraiche, en smule citronsaft, halvdelen af den hakkede persille og et nip salt* og peber* i en skål.

5

Tag kylling af panden. Skru blusset op til høj varme, og tilsæt en smule olivenolie*. Svits zucchini i 2-3 min, og læg dem til side i en skål. Svits peberfrugt i 1-2 min.

6

Anret couscous i dybe tallerkener, og placer resten rundt i kanten af tallerkenen. Hæld en smule dressing i midten, og drys med den resterende persille. Server med citronbåde.