topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Poké bowl

Poké bowl

med krydret kylling, couscous & citrondressing

Har du ikke tid til at bruge 2 timer på det lange måltid, dine børn plager om hver dag, når de kommer hjem fra skole? Så har vi noget, de sandsynligvis vil synes om - men det tager kun 20-25 minutter at lave. Vores svimlende gode poké bowl med BBQ-marineret kylling serveres med couscous og en klat hvidløgsdressing på toppen.

Tags:
One Pan
Allergener:
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kyllingelårfilet

1 stk

Rød peberfrugt

150 g

Fraiche

1 stk

Gulerod

100 g

Couscous

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Zucchini

4 g

Grøntsagsbouillon

8 g

Panamad

1 pose

Bredbladet persille

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Rødløg

½ stk

Citron

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)307 kcal
Energi (kJ)1286 kJ
Fedt12.64 g
Mættet fedt1 g
Kulhydrat37.64 g
Sukker0.7 g
Protein6.77 g
Salt1.3 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Bring en kedel med vand* i kog. Riv citronskal. Skær rødløg og zucchini i skiver. Skær peberfrugt i 1 cm tern. Fjern overskydende fedt fra kylling, og skær i 2 cm store tern.

Steg kylling
2

Opvarm en smule olie* i en stegepande ved høj varme. Svits løg i 1-2 min. Sænk til middelhøj varme, og steg kylling, Central American Style og citronskal i 10-12 min, eller indtil kyllingen er gennemstegt og løgene er bløde. Husk at røre i panden undervejs.

Kog couscous
3

Hæld vand*, grøntsagsbouillon og couscous i en skål. Rør rundt, dæk til med et låg, og lad trække i 5 min.

Lav dressing
4

Skræl gulerod til lange, tynde bånd. Hak persille fint. Skær citron i både. Bland aioli, fraiche, en smule citronsaft, halvdelen af den hakkede persille og et nip salt* og peber* i en skål.

Steg grøntsager
5

Tag kylling af panden. Skru blusset op til høj varme, og tilsæt en smule olivenolie*. Svits zucchini i 2-3 min, og læg dem til side i en skål. Svits peberfrugt i 1-2 min.

Server
6

Anret couscous i dybe tallerkener, og placer resten rundt i kanten af tallerkenen. Hæld en smule dressing i midten, og drys med den resterende persille. Server med citronbåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image