topBanner
Poké bowl

Poké bowl

med krydret kylling, couscous & citrondressing

Har du ikke tid til at bruge 2 timer på det lange måltid, dine børn plager om hver dag, når de kommer hjem fra skole? Så har vi noget, de sandsynligvis vil synes om - men det tager kun 20-25 minutter at lave. Vores svimlende gode poké bowl med BBQ-marineret kylling serveres med couscous og en klat hvidløgsdressing på toppen.

Allergener:glutensellerimælkægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

½ stk

Citron

1 stk

Rød peberfrugt

1 stk

Zucchini

300 g

Kyllingebrystfilet

100 g

Couscous

(IndeholderglutenKan indeholdeKan indeholde spor af soja)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

1 stk

Gulerod

1 pose

Bredbladet persille

1 dåse

Fraiche

(Indeholdermælk)

1 pakke

Aioli

(Indeholderæg, sennep)

8 g

Central American Style

Ikke inkluderet i din måltidskasse

250 ml

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2994 kJ
Kalorier (kcal)716 kcal
Fedt31 g
Mættet fedt6 g
Kulhydrat58 g
Sukker17 g
Protein41 g
Salt2 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Bring en kedel med vand* i kog.Riv citronskal. Skær rødløg og zucchini i skiver. Skær peberfrugt i 1 cm tern.Fjern overskydende fedt fra kylling, og skær i 2 cm store tern.

2

Opvarm en smule olie* i en stegepande ved høj varme. Svits løg i 1-2 min.Sænk til middelhøj varme, og steg kylling, Central American Style og citronskal i 10-12 min, eller indtil kyllingen er gennemstegt og løgene er bløde.Husk at røre i panden undervejs.

3

Hæld vand*, grøntsagsbouillon og couscous i en skål.Rør rundt, dæk til med et låg, og lad trække i 5 min.

4

Skræl gulerod til lange, tynde bånd. Hak persille fint. Skær citron i både.Bland aioli, fraiche, en smule citronsaft, halvdelen af den hakkede persille og et nip salt og peber i en skål.

5

Tag kylling af panden.Skru blusset op til høj varme, og tilsæt en smule olivenolie*.Svits zucchini i 2-3 min, og læg dem til side i en skål. Svits peberfrugt i 1-2 min.

6

Anret couscous i dybe tallerkener, og placer resten rundt i kanten af tallerkenen.Hæld en smule dressing i midten, og drys med den resterende persille. Server med citronbåde.