
Har du ikke tid til at bruge 2 timer på det lange måltid, dine børn plager om hver dag, når de kommer hjem fra skole? Så har vi noget, de sandsynligvis vil synes om - men det tager kun 20-25 minutter at lave. Vores svimlende gode poké bowl med BBQ-marineret kylling serveres med couscous og en klat hvidløgsdressing på toppen.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
300 g
Kyllingelårfilet
1 stk
Rød peberfrugt
150 g
Fraiche
1 stk
Gulerod
100 g
Couscous
(Indeholder: Gluten, Hvede)
1 stk
Zucchini
4 g
Bouillon
8 g
Panamad
1 pose
Bredbladet persille
40 g
Aioli
(Indeholder: Æg, Sennep)
1 stk
Løg
½ stk
Citrusfrugt
2.5 dl
Vand

Bring en kedel med vand* i kog. Riv citronskal. Skær rødløg og zucchini i skiver. Skær peberfrugt i 1 cm tern. Fjern overskydende fedt fra kylling, og skær i 2 cm store tern.

Opvarm en smule olie* i en stegepande ved høj varme. Svits løg i 1-2 min. Sænk til middelhøj varme, og steg kylling, Central American Style og citronskal i 10-12 min, eller indtil kyllingen er gennemstegt og løgene er bløde. Husk at røre i panden undervejs.

Hæld vand*, grøntsagsbouillon og couscous i en skål. Rør rundt, dæk til med et låg, og lad trække i 5 min.

Skræl gulerod til lange, tynde bånd. Hak persille fint. Skær citron i både. Bland aioli, fraiche, en smule citronsaft, halvdelen af den hakkede persille og et nip salt* og peber* i en skål.

Tag kylling af panden. Skru blusset op til høj varme, og tilsæt en smule olivenolie*. Svits zucchini i 2-3 min, og læg dem til side i en skål. Svits peberfrugt i 1-2 min.

Anret couscous i dybe tallerkener, og placer resten rundt i kanten af tallerkenen. Hæld en smule dressing i midten, og drys med den resterende persille. Server med citronbåde.

