Skip to main content
Poké bowl

Poké bowl

med krydret kylling, couscous & citrondressing

4.2
(23)

Har du ikke tid til at bruge 2 timer på det lange måltid, dine børn plager om hver dag, når de kommer hjem fra skole? Så har vi noget, de sandsynligvis vil synes om - men det tager kun 20-25 minutter at lave. Vores svimlende gode poké bowl med BBQ-marineret kylling serveres med couscous og en klat hvidløgsdressing på toppen.

Tags:
One Pan
Allergener:
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kyllingelårfilet

1 stk

Rød peberfrugt

150 g

Fraiche

1 stk

Gulerod

100 g

Couscous

(Indeholder: Gluten, Hvede)

1 stk

Zucchini

4 g

Bouillon

8 g

Panamad

1 pose

Bredbladet persille

40 g

Aioli

(Indeholder: Æg, Sennep)

1 stk

Løg

½ stk

Citrusfrugt

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand

Næringsindhold

Kalorier (kcal)307.3 kcal
Energi (kJ)1285.7 kJ
Fedt12.6 g
Mættet fedt1 g
Kulhydrat37.6 g
Sukker0.7 g
Kostfibre2.7 g
Protein6.8 g
Salt1.3 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Bring en kedel med vand* i kog. Riv citronskal. Skær rødløg og zucchini i skiver. Skær peberfrugt i 1 cm tern. Fjern overskydende fedt fra kylling, og skær i 2 cm store tern.

Steg kylling
2

Opvarm en smule olie* i en stegepande ved høj varme. Svits løg i 1-2 min. Sænk til middelhøj varme, og steg kylling, Central American Style og citronskal i 10-12 min, eller indtil kyllingen er gennemstegt og løgene er bløde. Husk at røre i panden undervejs.

Kog couscous
3

Hæld vand*, grøntsagsbouillon og couscous i en skål. Rør rundt, dæk til med et låg, og lad trække i 5 min.

Lav dressing
4

Skræl gulerod til lange, tynde bånd. Hak persille fint. Skær citron i både. Bland aioli, fraiche, en smule citronsaft, halvdelen af den hakkede persille og et nip salt* og peber* i en skål.

Steg grøntsager
5

Tag kylling af panden. Skru blusset op til høj varme, og tilsæt en smule olivenolie*. Svits zucchini i 2-3 min, og læg dem til side i en skål. Svits peberfrugt i 1-2 min.

Server
6

Anret couscous i dybe tallerkener, og placer resten rundt i kanten af tallerkenen. Hæld en smule dressing i midten, og drys med den resterende persille. Server med citronbåde.