Kylling korma er en mild indisk karryret med kylling, cremet sauce og masser af dejlige krydderier. Vores variant serveres med sprøde cashewnødderis, sød abrikoschutney, urteyoghurt og stegte grønne bønner og tomat.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 stk
Citrusfrugt
20 g
Cashewnødder
(Indeholder: Nøtter Kan indeholde spor af: Byg, Gluten, Havre, Jordnødder, Rug, Sesam, Spelt, Hvede)
1 stk
Mynte & koriander
250 g
Cherrytomater
4 g
Bouillon
75 g
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
50 g
Abrikoschutney
20 g
Gul karrypasta
(Indeholder: Sennep)
2 stk
Hvidløgsfed
150 g
Basmatiris
300 g
Kyllingebryststrimler
1 stk
Løg
75 g
Grønne bønner
180 ml
Kokosmælk
4 g
Mild Mahal
1 spsk
Smør til stegning
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
½ spsk
Olie til stegning
2 spsk
Vand til grøntsager
¼ tsk
Salt til grøntsager
¼ tsk
Salt til sauce

Hak cashewnødder groft.
Smelt smør i en mellemstor gryde på middelhøj varme.
Steg cashewnødder i 3-4 min, eller indtil gyldne.
Tilsæt vand, og bring i kog.
Tilsæt ris og salt, og kog under låg på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, hak mynte og koriander fint.
Pres eller hak hvidløg fint.
Skær ender af grønne bønner, og hak groft.
Halver cherrytomater.
Skær løg i tynde, halve skiver.
Skær citrusfrugt i både.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg grønne bønner og halvdelen af hvidløg i 2 min.
Tilsæt cherrytomater og vand, og steg videre i 2-3 min, eller indtil bønnerne og tomaterne er møre.
Krydr med salt og et nip peber, og overfør til en skål med låg.
Opvarm samme stegepande (tilsæt en smule olivenolie ved behov) på middelhøj varme.
Steg løg og kylling i 4-5 min, eller indtil brunet.
Tilsæt karrypasta, Mild Mahal og resterende hvidløg, og steg videre i 1-2 min, eller indtil velduftende.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Sænk til middel varme.
Tilsæt kokosmælk, bouillon, et stort skvæt citrusfrugtsaft, salt og et nip peber, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet.
Imens, bland yoghurt, mynte, koriander og et nip salt og peber i en lille skål.
Anret ris og kylling i skåle.
Top med abrikoschutney og urteyoghurt.
Server med tomat og grønne bønner.