topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Bibimbap

Bibimbap

med kylling, portobello, syltede forårsløg & harissadressing

Føj denne imponerende gode og enkle bibimbap til dit repertoire, og server et festmåltid med rig smag. Denne variant er lavet på kylling, friske grøntsager og intense smage som ingefær og hvidløg. Serveres med ris, agurkestrimler, syltede forårsløg og grusomt god harissadressing, der giver retten kant. Klar til en spændende middag?

Allergener:
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Ingefær

2 stk

Hvidløgsfed

12.5 ml

Hvidvinseddike

25 g

Ketchup

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 g

Harissa-krydderi

½ stk

Gul zucchini

150 g

Jasminris

300 g

Hakket kyllingekød

150 g

Portobello

2 stk

Forårsløg

1 stk

Agurk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)331 kcal
Energi (kJ)1386 kJ
Fedt0.64 g
Mættet fedt0.2 g
Kulhydrat71.39 g
Sukker7.4 g
Protein10.1 g
Salt2.1 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring en kasserolle med letsaltet vand* [3 dl | 6 dl] i kog. Tilsæt ris, rør rundt, dæk til med låg, og sænk til lav varme. Kog ris i 10 min. Tag kasserollen af varmen, og lad risene hvile i 10 min indtil vandet er absorberet.

Forbered grøntsager
2

Skær zucchini [½ stk, 2P] i halve skiver. Skær svampe i tynde skiver. Snit forårsløg fint (adskil den hvide del fra den grønne). Skræl agurk til lange, tynde bånd. Skræl ingefær. Pres ingefær og hvidløg.

Sylt forårsløg
3

Bland det hvide forårsløg, hvidvinseddike [1/2 stk, 2P] og et nip salt* i en skål. Stil til side. Bland ketchup, soja og harissa i en anden skål.

Steg grøntsager
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg zucchini og svampe i 3-4 min. Krydr med salt* og peber*, og stil til side.

Steg kød
5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Steg hvidløg og ingefær i 30 sek. TIlsæt hakket kyllingekød, og steg i 4 min. Skru op til høj varme, og steg i 3 min, eller indtil kødet har taget farve. Krydr med salt* og peber*.

Server
6

Anret ris, kylling, zucchini, agurk, svampe og forårsløg i dybe tallerkener. Top med harissadressing og det grønne forårsløg.