
Bibimbap
med kylling, portobello, syltede forårsløg & harissadressing
Føj denne imponerende gode og enkle bibimbap til dit repertoire, og server et festmåltid med rig smag. Denne variant er lavet på kylling, friske grøntsager og intense smage som ingefær og hvidløg. Serveres med ris, agurkestrimler, syltede forårsløg og grusomt god harissadressing, der giver retten kant. Klar til en spændende middag?
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
1 stk
Ingefær
2 stk
Hvidløgsfed
12.5 ml
Hvidvinseddike
25 g
Ketchup
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
1 g
Harissa
½ stk
Gul zucchini
150 g
Jasminris
300 g
Hakket kyllingekød
150 g
Portobello
2 stk
Forårsløg
1 stk
Agurk
Ikke inkluderet i din måltidskasse
3 dl
Vand (trin 1)
Fremgangsmåde
Bring en kasserolle med letsaltet vand* [3 dl | 6 dl] i kog. Tilsæt ris, rør rundt, dæk til med låg, og sænk til lav varme. Kog ris i 10 min. Tag kasserollen af varmen, og lad risene hvile i 10 min indtil vandet er absorberet.
Skær zucchini [½ stk, 2P] i halve skiver. Skær svampe i tynde skiver. Snit forårsløg fint (adskil den hvide del fra den grønne). Skræl agurk til lange, tynde bånd. Skræl ingefær. Pres ingefær og hvidløg.
Bland det hvide forårsløg, hvidvinseddike [1/2 stk, 2P] og et nip salt* i en skål. Stil til side. Bland ketchup, soja og harissa i en anden skål.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg zucchini og svampe i 3-4 min. Krydr med salt* og peber*, og stil til side.
Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Steg hvidløg og ingefær i 30 sek. TIlsæt hakket kyllingekød, og steg i 4 min. Skru op til høj varme, og steg i 3 min, eller indtil kødet har taget farve. Krydr med salt* og peber*.
Anret ris, kylling, zucchini, agurk, svampe og forårsløg i dybe tallerkener. Top med harissadressing og det grønne forårsløg.