topBanner
Bibimbap

Bibimbap

med kylling, portobello, syltede forårsløg & harissadressing

Føj denne imponerende gode og enkle bibimbap til dit repertoire, og server et festmåltid med rig smag. Denne variant er lavet på kylling, friske grøntsager og intense smage som ingefær og hvidløg. Serveres med ris, agurkestrimler, syltede forårsløg og grusomt god harissadressing, der giver retten kant. Klar til en spændende middag?

Allergener:glutensoja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid35 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

150 g

Jasminris

1 pakke

Hakket kyllingekød

½ stk

Gul zucchini

150 g

Portobello

2 stk

Forårsløg

1 stk

Agurk

1 stk

Ingefær

2 stk

Hvidløgsfed

½ pakke

Hvidvinseddike

25 g

Ketchup

25 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

2 g

Harissa

Ikke inkluderet i din måltidskasse

350 ml

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2215 kJ
Kalorier (kcal)530 kcal
Fedt8 g
Mættet fedt2 g
Kulhydrat73 g
Sukker9 g
Protein41 g
Salt2 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en kasserolle med letsaltet vand* i kog.Tilsæt ris, rør rundt, dæk til med låg, og sænk til lav varme. Kog ris i 10 min.Tag kasserollen af varmen, og lad risene hvile i 10 min indtil vandet er absorberet.

2

Skær zucchini i halve skiver. Skær svampe i tynde skiver. Snit forårsløg fint (adskil den hvide del fra den grønne).Skræl agurk til lange, tynde bånd. Skræl ingefær.Pres ingefær og hvidløg.

3

Bland det hvide forårsløg, hvidvinseddike [1/2 pakke, 2 pers.] og et nip salt* i en skål. Stil til side.Bland ketchup, soja og harissa i en anden skål.

4

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande ved middelhøj varme.Steg zucchini og svampe i 3-4 min. Krydr med salt og peber*, og stil til side.

5

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande ved middelhøj varme.Steg hvidløg og ingefær i 30 sek. TIlsæt hakket kyllingekød, og steg i 4 min. Skru op til høj varme, og steg i 3 min, eller indtil kødet har taget farve.Krydr med salt og peber*.

6

Anret ris, kylling, zucchini, agurk, svampe og forårsløg i dybe tallerkener. Top med harissadressing og det grønne forårsløg.