HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconBibimbap
topBanner
Bibimbap

Bibimbap

med kylling, portobello, syltede forårsløg & harissadressing

Føj denne imponerende gode og enkle bibimbap til dit repertoire, og server et festmåltid med rig smag. Denne variant er lavet på kylling, friske grøntsager og intense smage som ingefær og hvidløg. Serveres med ris, agurkestrimler, syltede forårsløg og grusomt god harissadressing, der giver retten kant. Klar til en spændende middag?

Allergener:sulfitterglutensoja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Ingefær

2 stk

Hvidløgsfed

12.5 ml

Hvidvinseddike

(Indeholdersulfitter)

25 g

Ketchup

25 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

150 g

Harissa

150 g

Gul zucchini

2 stk

Jasminris

1

Hakket kyllingekød

3 dl

Portobello

Forårsløg

Agurk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Vand* (trin 1)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1385.5734 kJ
Kalorier (kcal)331.16 kcal
Fedt0.7915 g
Mættet fedt0.2 g
Kulhydrat71.5434 g
Sukker7.5 g
Protein10.101 g
Salt2.1 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en kasserolle med letsaltet vand* [3 dl | 6 dl] i kog. Tilsæt ris, rør rundt, dæk til med låg, og sænk til lav varme. Kog ris i 10 min. Tag kasserollen af varmen, og lad risene hvile i 10 min indtil vandet er absorberet.

2

Skær zucchini [½ stk, 2P] i halve skiver. Skær svampe i tynde skiver. Snit forårsløg fint (adskil den hvide del fra den grønne). Skræl agurk til lange, tynde bånd. Skræl ingefær. Pres ingefær og hvidløg.

3

Bland det hvide forårsløg, hvidvinseddike [1/2 stk, 2P] og et nip salt* i en skål. Stil til side. Bland ketchup, soja og harissa i en anden skål.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg zucchini og svampe i 3-4 min. Krydr med salt* og peber*, og stil til side.

5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Steg hvidløg og ingefær i 30 sek. TIlsæt hakket kyllingekød, og steg i 4 min. Skru op til høj varme, og steg i 3 min, eller indtil kødet har taget farve. Krydr med salt* og peber*.

6

Anret ris, kylling, zucchini, agurk, svampe og forårsløg i dybe tallerkener. Top med harissadressing og det grønne forårsløg.