
Prøv denne nye opskrift på velsmagende burritos! Her kombinerer vi de klassiske vegetarfavoritter med zucchini og gulerødder, hvilket gør retten mættende, men enkel at tilberede. Den hjemmelavede tomatsalsa og guacamole er sundt tilbehør, der bryder godt sammen med krydrede bønner, smeltet mozzarella og søde majs. Forvent ingen rester!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 stk
Gulerod
1 stk
Zucchini
½ stk
Løg
2 stk
Hvidløgsfed
1 dåse
Majs
1 pakke
Sorte bønner
1 stk
Citrusfrugt
2 stk
Tomat
1 pose
Koriander
1 stk
Avocado
4 g
Hello Mexico
75 g
Crème fraiche
2 stk
Tortillabrød
(Indeholder: Gluten, Hvede)
50 g
Revet mozzarella
(Indeholder: Mælk)
¼ tsk
Salt

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. Riv gulerod og zucchini. Hak rødløg [1/2 stk, 2 pers.] fint. Hak hvidløg fint. Dræn majs og sorte bønner i et dørslag. Riv limeskal, og skær lime i både. Hak tomat groft. Hak koriander groft.

Mos avocado med limesaft [1 tsk, 2 pers. | 2 tsk, 4 pers.] i en lille skål med en gaffel. Smag til med salt* og peber*. Bland tomat, en smule rødløg og 1/2 koriander i en anden skål. Smag til med salt* og peber*.

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg gulerod, majs, sorte bønner og resterende rødløg i 4-5 min. Tilsæt Hello Mexico, hvidløg, creme fraiche [1/2 bøtte, 2 pers.], en skvæt vand* og en smule limeskal. Lad simre i 2 min.

Varm tortillabrød i ovnen i 2-3 min. TIPS: Varm i mikrobølgeovn på 15 sekunder!

Fyld tortillabrød med grøntsager og mozzarella, og rul sammen til burritos.

Anret burritos på tallerkener. Server med guacamole, tomatsalsa og resterende koriander.

