HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconBurrito
topBanner
Burrito

Burrito

med sorte bønner, guacamole & tomatsalsa

Prøv denne nye opskrift på velsmagende burritos! Her kombinerer vi de klassiske vegetarfavoritter med zucchini og gulerødder, hvilket gør retten mættende, men enkel at tilberede. Den hjemmelavede tomatsalsa og guacamole er sundt tilbehør, der bryder godt sammen med krydrede bønner, smeltet mozzarella og søde majs. Forvent ingen rester!

Tags:Vegetarisk
Allergener:mælkgluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

150 g

Gulerod

1 pakke

Zucchini

1 stk

Rødløg

2 stk

Hvidløgsfed

50 g

Majs

¼ tsk

Sorte bønner

Lime

Tomat

Koriander

Avocado

Hello Mexico

Crème fraiche

(Indeholdermælk)

Tortillabrød

(Indeholdergluten)

Revet mozzarella

(Indeholdermælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Salt*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2628.2422 kJ
Kalorier (kcal)628.165 kcal
Fedt17.53 g
Mættet fedt6.1 g
Kulhydrat84.6465 g
Sukker6.1 g
Protein27.4835 g
Salt3.1 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. Riv gulerod og zucchini. Hak rødløg [1/2 stk, 2 pers.] fint. Hak hvidløg fint. Dræn majs og sorte bønner i et dørslag. Riv limeskal, og skær lime i både. Hak tomat groft. Hak koriander groft.

2

Mos avocado med limesaft [1 tsk, 2 pers. | 2 tsk, 4 pers.] i en lille skål med en gaffel. Smag til med salt* og peber*. Bland tomat, en smule rødløg og 1/2 koriander i en anden skål. Smag til med salt* og peber*.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg gulerod, majs, sorte bønner og resterende rødløg i 4-5 min. Tilsæt Hello Mexico, hvidløg, creme fraiche [1/2 bøtte, 2 pers.], en skvæt vand* og en smule limeskal. Lad simre i 2 min.

4

Varm tortillabrød i ovnen i 2-3 min. TIPS: Varm i mikrobølgeovn på 15 sekunder!

5

Fyld tortillabrød med grøntsager og mozzarella, og rul sammen til burritos.

6

Anret burritos på tallerkener. Server med guacamole, tomatsalsa og resterende koriander.