Se vores opskrifter med velsmagende ingredienser

Lav lækre opskrifter med laks derhjemme

Med det store udvalg af opskrifter med laks gør vi det nemt for dig at spise mere fisk derhjemme. Vælg blandt et hav af retter, der alle sætter laksen i centrum på tallerknen – både de klassiske retter, du kender, og helt nye smagskombinationer.

Sæt opskrifter med laks på menuen

Vælg selv dine foretrukne opskrifter med laks

Er du pescetar, eller drømmer du bare om at spise en smule mere fisk i din dagligdag? Så er det oplagt at sætte flere opskrifter med laks på menuen. Og det er heldigvis let at gøre med en måltidskasse fra HelloFresh.
Vi har et stort univers fyldt med vores bedste opskrifter med laks, og du vælger selv, hvilke du gerne vil servere og prøve kræfter med hjemme i køkkenet. Det er en nem og bekvem måde at sammensætte ugens måltider på, og du slipper for at bruge tid og kræfter på at strikke en madplan sammen.
Det er også helt op til dig at beslutte, hvor ofte du gerne vil have fisk til aftensmad. Er det et par gange om ugen? Du vælger selv.
Hvis hverdagen skal være lidt lettere, så kan HelloFresh hjælpe dig med at sætte opskrifter med laks på menuen. Alt, du skal koncentrere dig om, er at vælge dine favoritopskrifter. Og selvfølgelig også at lave maden.

Lav opskrifter med laks fyldt med gode smage

Prøv klassiske retter eller smagskombinationer, du ikke kender

Hos HelloFresh finder du et hav af lækre opskrifter med laks, som du kan kaste dig over hjemme i køkkenet. I udvalget finder du både de velkendte klassikere, men du har også mulighed for at prøve noget nyt. Du finder nemlig flere opskrifter med smagskombinationer, som vi gætter på, at du ikke kendte til i forvejen. Tør du udfordre dine smagsløg?
Har du lyst til at smage en af vores klassiske retter? Så kan du prøve vores pandestegte laks, som du steger med skindsiden nedad, i en let citron-smørsauce med bagte grøntsager og sød sennepsdressing.
Er du i humør til at prøve noget nyt og en anelse mere ekstosisk? Så kan du prøve en toscansk laks og cremet tagliatelle med sprød bacon og frisk oregano. Eller hvad med en Dukkah-krydret laks med syrlig perlecouscous og yoghurt? Hvis du er til det asiatiske køkken, kan du prøve vores Ponzuglaseret laks med ingefærris og sesammayo.
Det er blot nogle af de mange opskrifter med laks, du kan finde hos HelloFresh. Er du mest til det klassiske eller nytænkende?

Det er nemt at spise mere fisk

Vi leverer alt, du skal bruge, lige til hoveddøren

Vil du gerne spise mere fisk? Det er nemmere end nogensinde før med HelloFresh. Vi leverer nemlig alt, du skal bruge, lige til hoveddøren – både ingredienserne og opskrifterne.
Alle ingredienserne er friske og nøje afmålte, så du får præcis de mængder, du skal bruge til din ret. Det gør, at du slipper for at handle ind, og hvem vil ikke gerne slippe for det i en travl hverdag? Som en bonus slipper du også for unødigt madspild.
Vores opskrifter med laks er lette at følge, og faktisk kan du tilberede flere af dem på under 30 minutter. Der er altså ikke længere undskyldninger for, hvorfor du ikke spiser mere fisk, for med HelloFresh er det ret nemt.
Bestil dine favoritopskrifter med laks i dag, og kom godt i gang med at spise mere fisk hjemme hos dig. God fornøjelse!

Tips og fakta om opskrifter med laks

FreshFacts

Laks fra alle verdenshjørner

Laks er en populær råvare i mange forskellige køkkener rundt om i verden – lige fra Japan til Middelhavsområdet. I de asiatiske køkkener er både rå og marineret laks hovedrollen i mange retter. I Middelhavskøkkenet er den populære fisk typisk grillet eller bagt med krydderurter. Og her i Skandinavien er den røgede laks en almindelig råvare. Hvilken tilberedningsmetode er du mest til?

FAQ om opskrifter med laks

Hvilke opskrifter med laks kan du finde hos HelloFresh?

Hos HelloFresh finder du et varieret udvalg af opskrifter med laks, så det er let for dig at spise mere fisk i din hverdag. Vælg mellem klassiske smagskombinationer, eller eksperimentér med helt nye retter.

Hvilke ingredienser er typiske i opskrifter med laks?

Opskrifter med laks er tit sammensat med de samme ingredienser. Citron tilfører en forfriskende syre, dild og hvidløg giver fisken ekstra krydderi, og soja bruges ofte for at skabe ekstra dybde.

Hvordan tilberedes laks bedst muligt?

Der er mange muligheder, når det kommer til at tilberede opskrifter med laks. Du kan eksempelvis stege, grille eller bage fisken. Tilbered laksen ved lav varme for at bevare saftigheden og teksturen.

Glæd dig hver dag!

+4

Opskrifter du vil elske!
Opskrifter du vil elske!
Opskrifter du vil elske!

Opskrifter du vil elske!

Få lækre og lette opskrifter og alle dine friske ingredienser leveret til dit dørtrin hver uge

Spar op til 1199 kr.