Skip to main content
Krydret kyllingebowl
Krydret kyllingebowl

Krydret kyllingebowl

med syltede løg og hvidløgsyoghurt

I aften laver vi en velsmagende og nem kyllingebowl med masser af vidunderlige farver og ingredienser. Buillonkogt bulgur med persille danner basen i bowlen. Hovedrollen har den lækre kylling, som marineres i vores krydderiblanding Mild Mahal. Vi topper den skønne bowl med agurk, salat, tomat, syltede rødløg og hvidløgsyoghurt.

Tags:
Hurtig
Mere grønt
Proteinrig
Max 50g kulhydrater
Under 650 kcal
Allergener:
Mælk
Hvede
Gluten
Sulfitter

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Tomat

4 g

Bouillon

½ stk

Agurk

75 g

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Hvidløgsfed

85 g

Bulgur

(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Gluten, Kamut, Khorasanhvede, Havre, Rug, Byg)

300 g

Kyllingebryststrimler

24 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder: Sulfitter)

½ stk

Salat

½ stk

Løg

4 g

Mild Mahal

1 stk

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand til bulgur

¼ tsk

Salt til bulgur

½ tsk

Sukker til syltning

¼ tsk

Salt til syltning

½ spsk

Vand til syltning

½ tsk

Salt til kød

1 spsk

Vand til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)1816 kJ
Kalorier (kcal)434 kcal
Fedt7.5 g
Mættet fedt3.3 g
Kulhydrat46.1 g
Sukker8.8 g
Protein46.7 g
Salt4.3 g

Fremgangsmåde

Kog bulgur
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt bulgur, bouillon og salt, og kog på middel varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.

Sylt rødløg
2

Imens, hak tomat og agurk groft.

Pres eller hak hvidløg fint.

Hak persille fint.

Hak salat groft.

Skær løg i tynde, halve skiver.

Bland rødløg, hvidvinseddike, sukker, salt og vand i en skål.

Steg kylling
3

Vend kylling med salt og Mild Mahal i en mellemstor skål.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling i 4-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav hvidløgsyoghurt
4

Imens, bland yoghurt, hvidløg, vand og et nip salt og peber i en lille skål.

Bland salat
5

Rør persille i gryden med bulgur.

Gem en smule syltelage, og hæld resten fra.

Bland agurk, salat, tomat, løg, syltelage og et nip salt og peber i en skål.

Server
6

Anret bulgur i dybe tallerkener.

Top med kylling og salat.

Dryp med hvidløgsyoghurt.