HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKofta
topBanner
Kofta

Kofta

med appelsintabbouleh & citrondressing

Børnevenlig

Tag på vandretur langs de centralamerikanske bjergrygge, og se couscousen glitre som snefug på Volcán Tajumulco, når den reflekteres mod de sprøde koftaer. Serveres med en kold citrondressing, der forfrisker måltidet som kølig bjergluft.

Allergener:glutenmælkæg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

100 g

Couscous

(IndeholderglutenKan indeholdesoja)

250 g

Mynte

30 g

Hvidløgsfed

1 stk

Hakket oksekød

2.5 dl

Central American Style

Panko

(Indeholdergluten)

Tomat

Agurk

Kyllingebouillon

Bredbladet persille

Tranebær

(Kan indeholdejordnødder, nødder, sesam)

Appelsin

Fraiche

(Indeholdermælk)

Citron

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Æg*

(Indeholderæg)

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2056.2268 kJ
Kalorier (kcal)491.45 kcal
Fedt15.46 g
Mættet fedt5.9 g
Kulhydrat50.7125 g
Sukker1.3 g
Protein36.1925 g
Salt2.3 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en kedel vand* i kog. Bland tranebær, couscous og kyllingebouillon i en skål. Tilsæt kogende vand* [2 dl til 2 pers. | 4 dl til 4 pers.] til skålen, dæk til med et låg, og stil til side.

2

Hak mynte fint. Riv hvidløg fint. Bland hakket oksekød, Central American Style (stærk!), mynte, æg*, panko, salt*, peber* og hvidløg. Rul farsen til koftaer (ca. 6 cm lange og 2,5 cm tykke). Der skal laves 3 koftaer pr. person.

3

Opvarm en smule olie* i en stor stegepande ved middelhøj varme. Steg koftaer i 11-12 min, eller indtil de er har taget farve og er gennemstegte.

4

Hak tomat og agurk fint. Hak persille fint. Skræl appelsin, og fjern den hvide hinde. Skær appelsin ud i 1 cm tern. Bland tomat, agurk og appelsin til couscousen i en skål. 

5

Bland fraiche, citronsaft, salt* og peber* i en lille skål.

6

Anret appelsintabbouleh på tallerkener. Top med koftaer og dressing.