topBanner
Kofta

Kofta

med appelsintabbouleh & citrondressing

Tag på vandretur langs de centralamerikanske bjergrygge, og se couscousen glitre som snefug på Volcán Tajumulco, når den reflekteres mod de sprøde koftaer. Serveres med en kold citrondressing, der forfrisker måltidet som kølig bjergluft.

Tags:Børnevenlig
Allergener:glutenægmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid35 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

20 g

Tranebær

4 g

Kyllingebouillon

100 g

Couscous

(IndeholderglutenKan indeholdeKan indeholde spor af soja)

1 pose

Mynte

1 stk

Hvidløgsfed

250 g

Hakket oksekød

8 g

Central American Style

30 g

Panko

(Indeholdergluten)

1 stk

Tomat

1 stk

Agurk

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Appelsin

75 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

1 stk

Citron

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand*

1 stk

Æg*

(Indeholderæg)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2885 kJ
Kalorier (kcal)690 kcal
Fedt21 g
Mættet fedt9 g
Kulhydrat75 g
Sukker23 g
Protein41 g
Salt3 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Bring en kedel vand i kog.Bland tranebær, couscous og kyllingebouillon i en skål. Tilsæt kogende vand [2 dl til 2 pers. | 4 dl til 4 pers.] til skålen, dæk til med et låg, og stil til side.

2

Hak mynte fint. Riv hvidløg fint.Bland hakket oksekød, Central American Style (stærk!), mynte, æg, panko, salt, peber* og hvidløg.Rul farsen til koftaer (ca. 6 cm lange og 2,5 cm tykke). Der skal laves 3 koftaer pr. person.

3

Opvarm en smule olie* i en stor stegepande ved middelhøj varme.Steg koftaer i 11-12 min, eller indtil de er har taget farve og er gennemstegte.

4

Hak tomat og agurk fint. Hak persille fint. Skræl appelsin, og fjern den hvide hinde. Skær appelsin ud i 1 cm tern.Bland tomat, agurk og appelsin til couscousen i en skål.

5

Bland fraiche, citronsaft, salt og peber i en lille skål.

6

Anret appelsintabbouleh på tallerkener. Top med koftaer og dressing.