topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kofta

Kofta

med appelsintabbouleh & citrondressing

Tag på vandretur langs de centralamerikanske bjergrygge, og se couscousen glitre som snefug på Volcán Tajumulco, når den reflekteres mod de sprøde koftaer. Serveres med en kold citrondressing, der forfrisker måltidet som kølig bjergluft.

Allergener:
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

100 g

Couscous

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 pose

Mynte

1 stk

Hvidløgsfed

250 g

Hakket oksekød

8 g

Panamad

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Tomat

stk

Agurk

1 stk

Agurk, piccolo

4 g

Kyllingebouillon

1 pose

Bredbladet persille

20 g

Tranebær

1 stk

Appelsin

75 g

Fraiche

1 stk

Citron

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg

2.5 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)492 kcal
Energi (kJ)2056 kJ
Fedt15.46 g
Mættet fedt5.9 g
Kulhydrat50.71 g
Sukker1.3 g
Protein36.19 g
Salt2.3 g

Fremgangsmåde

Lav couscous
1

Bring en kedel vand* i kog. Bland tranebær, couscous og kyllingebouillon i en skål. Tilsæt kogende vand* [2 dl til 2 pers. | 4 dl til 4 pers.] til skålen, dæk til med et låg, og stil til side.

Bland fars
2

Hak mynte fint. Riv hvidløg fint. Bland hakket oksekød, Central American Style (stærk!), mynte, æg*, panko, salt*, peber* og hvidløg. Rul farsen til koftaer (ca. 6 cm lange og 2,5 cm tykke). Der skal laves 3 koftaer pr. person.

Steg koftaer
3

Opvarm en smule olie* i en stor stegepande ved middelhøj varme. Steg koftaer i 11-12 min, eller indtil de er har taget farve og er gennemstegte.

Forbered tabbouleh
4

Hak tomat og agurk fint. Hak persille fint. Skræl appelsin, og fjern den hvide hinde. Skær appelsin ud i 1 cm tern. Bland tomat, agurk og appelsin til couscousen i en skål. 

Bland dressing
5

Bland fraiche, citronsaft, salt* og peber* i en lille skål.

Server
6

Anret appelsintabbouleh på tallerkener. Top med koftaer og dressing.