Tag på vandretur langs de centralamerikanske bjergrygge, og se couscousen glitre som snefug på Volcán Tajumulco, når den reflekteres mod de sprøde koftaer. Serveres med en kold citrondressing, der forfrisker måltidet som kølig bjergluft.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
100 g
Couscous
(IndeholderglutenKan indeholdesoja)250 g
Mynte
30 g
Hvidløgsfed
1 stk
Hakket oksekød
2.5 dl
Central American Style
Panko
(Indeholdergluten)Tomat
Agurk
Kyllingebouillon
Bredbladet persille
Tranebær
(Kan indeholdejordnødder, nødder, sesam)Appelsin
Fraiche
(Indeholdermælk)Citron
Æg*
(Indeholderæg)Vand*
Bring en kedel vand* i kog. Bland tranebær, couscous og kyllingebouillon i en skål. Tilsæt kogende vand* [2 dl til 2 pers. | 4 dl til 4 pers.] til skålen, dæk til med et låg, og stil til side.
Hak mynte fint. Riv hvidløg fint. Bland hakket oksekød, Central American Style (stærk!), mynte, æg*, panko, salt*, peber* og hvidløg. Rul farsen til koftaer (ca. 6 cm lange og 2,5 cm tykke). Der skal laves 3 koftaer pr. person.
Opvarm en smule olie* i en stor stegepande ved middelhøj varme. Steg koftaer i 11-12 min, eller indtil de er har taget farve og er gennemstegte.
Hak tomat og agurk fint. Hak persille fint. Skræl appelsin, og fjern den hvide hinde. Skær appelsin ud i 1 cm tern. Bland tomat, agurk og appelsin til couscousen i en skål.
Bland fraiche, citronsaft, salt* og peber* i en lille skål.
Anret appelsintabbouleh på tallerkener. Top med koftaer og dressing.