HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconMarinerede Halloumispyd
topBanner
Marinerede halloumispyd

Marinerede halloumispyd

med cherrytomater, vilde ris & agurkedressing

Hurtigt

Kast fortøjningerne og tag med til Middelhavet. Tag plads på kajen og lad duften fra hallouimien sive som vinden ved den solrige kyst. Middelhavskøkkenet er karakteriseret ved solmodne og friske tomater, og denne ret er ingen undtagelse. Sprød peberfrugt og bagt zucchini ligger klar på en seng af vilde ris, klar til at blive høstet som var det en mark fuld af blomstrende vækster. Serveres med forfriskende agurkedressing til at køle sig på.

Tags:Vegetarisk
Allergener:mælkselleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Agurk

200 g

Rød peberfrugt

2 spsk

Fraiche

(Indeholdermælk)

2 tsk

Basmatiris, vilde

2.5 dl

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

Agurk, piccolo

Zucchini

Panamad

Halloumi

(Indeholdermælk)

Cherrytomater

Citron

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Olivenolie

Sukker

Vand

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)491 kcal
Energi (kJ)2054 kJ
Fedt39.26 g
Mættet fedt17.8 g
Kulhydrat8.4 g
Sukker8 g
Protein23.21 g
Salt3.6 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. Bring en gryde med ris, grøntsagsbouillon og vand* i kog. Sænk til middellav varme, og lad simre under låg i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad risene hvile i 10 min. Si vandet fra risene, og hæld tilbage i gryden. Dæk til med et låg, så risene holdes varme. 

2

Skær halloumiost i 4 cm tern. Sæt cherrytomater og halloumi på spyd (2 spyd pr. person). Læg spyd på en bageplade med bagepapir. Skær zucchini i 2 cm tern. Fordel zucchini på bagepladen, og dryp med olivenolie*, salt* og peber*.

3

Bland Central American Style, olivenolie*, sukker*, salt* og peber*. Hæld blanding over spyd. Bag spyd og zucchini i 10-15 min.

4

Skær agurk og peberfrugt i små tern. Skær citron i både.

5

Bland agurk, fraiche, en smule citronsaft, salt* og peber* i en skål. Bland peberfrugt og zucchini med ris.

6

Server ris i skåle med spyd og en klat dressing på toppen. Server med citronbåde.